Yolda yürürken ölümden döndü: Demir korkuluk kafasına düştü

Ayazağa'da sabah saatlerinde okula giden bir üniversite öğrencisinin başına, bir iş yerinden kopan demir korkuluk düştü. Çarpmanın etkisiyle yere savrulan genç hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Ayazağa’da sabah saatlerinde meydana gelen olayda, üniversite öğrencisi büyük bir tehlike atlattı. Yazılım mühendisliği okuyan 20 yaşındaki Emir Öksüzoğlu, okula gitmek için evinden çıktığı sırada akılalmaz bir kaza geçirdi.

Bir iş yerinin 1'inci katında bulunan demir korkuluk, henüz bilinmeyen bir nedenle yerinden çıkarak genç öğrencinin üzerine düştü.784564.jpg

784564.jpg

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Korkuluk, Öksüzoğlu’nun başına isabet ederken o anlar çevrede bulunan güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, bir grup öğrencinin yürüyerek uzaklaştığı, hemen ardından Öksüzoğlu’nun korkuluğun başına çarpmasıyla yere savrulduğu görülüyor. Çevredeki vatandaşlar, kazayı fark eder etmez yardıma koştu.

123123.jpg

HASTANEYE KALDIRILDI

Sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Öksüzoğlu’nu Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Hastanesi’ne kaldırdı. Başına dikiş atılan öğrencinin, hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Polis ekipleri, iş yerinde ve kazanın gerçekleştiği alanda detaylı bir inceleme başlattı.

4574.jpg

Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN