Okan Buruk biletini kesti! Aslan'ın yıldızı takıma veda ediyor: Yeni durağı şimdiden belli oldu...

Okan Buruk biletini kesti! Aslan'ın yıldızı takıma veda ediyor: Yeni durağı şimdiden belli oldu...

Devre arası için transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, yıldız ismiyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Aslan'ın yıldız isminin yeni durağı şimdiden belli oldu.

Trendyol Süper Lig'in 8. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Alanyaspor'u 1-0 mağlup eden Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Aslan, yıldız ismiyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Devre arası için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, bir yandan da takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltmak için çalışmalarını yürütüyor. Bu doğrultuda sarı-kırmızılı ekipteki ilk yolcu belli oldu.

Fotomaç'ın haberine göre; Katar ekibi Al-Gharafa, Galatasaray'ın Faslı hücum oyuncusu Hakim Ziyech'e kancayı taktı. Bu sezon ortaya koyduğu performansla hayal kırıklığı yaratan golcü oyuncunun devre arasında Katar ekibine transfer olabileceği öne sürüldü.

Yıldız futbolcunun disiplinsiz tavırları ve sık sık sakatlık sorunu yaşaması nedeniyle Okan Buruk'un gözünden düştüğü iddia edildi.

Bu sezon Galatasaray forması altında sadece 4 karşılaşmada görev alan yıldız golcü, takımına skor katkısı sunamadı. Faslı yıldız, sarı-kırmızılı forma altında ise toplamda 27 karşılaşmada 8 gol 4 asiste imza attı.

Hakim Ziyech - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN