Kuşadası'nda eski eş dehşeti: Pompalı tüfekle katletti

Kuşadası'nda eski eş dehşeti: Pompalı tüfekle katletti

Erkek şiddeti son bulmuyor. Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir şahıs eski eşini pompalı tüfekle katlettikten sonra kaçtı.

Aydın’ın Kuşadası ilçesine bağlı Hacıfeyzullah Mahallesi’nde yaşanan dehşet verici olayda, Eren Dildöken (32), boşandıktan sonra da şiddet uygulamaya devam ettiği eski eşi Nebahat Yükçü’nün (29) evine geldi.

9961002.jpg

ESKİ EŞİNİ KATLEDİP KAÇTI

Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma, korkunç bir sonla sonuçlandı. Eren Dildöken, evde bulduğu pompalı tüfekle eski eşini göğsünden vurduktan sonra motosikletiyle olay yerinden kaçtı.

9961003.jpg

İhbar üzerine hızla olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Nebahat Yükçü’nün hayatını kaybettiğini tespit etti. Cinayet mahallinde yapılan incelemelerin ardından Nebahat Yükçü’nün cenazesi, Kuşadası Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

9961005.jpg

YAKALANDI

Olayın faili Eren Dildöken, polis ekiplerinin yoğun çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri süren Dildöken’in sorgusu devam ederken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

9961007.jpg

SADECE TEMMUZDA 23 KADIN ÖLDÜRÜLDÜ!

Kadın Cinayetlerini Durduracağız platformunun verilerine göre; sadece temmuz ayında 23 kadın cinayeti işlendi, 23 kadın ise şüpheli bir şekilde ölü bulundu. Öldürülen 23 kadının 8’i evli olduğu erkek, 4’ü akraba, 3’ü eskiden evli olduğu erkek, 2’si babası, 2’si oğlu, 1’i birlikte olduğu erkek, 1’i eskiden birlikte olduğu erkek, 1’i kardeşi, 1’i tanımadığı biri tarafından öldürüldü. Bir kadının failinin yakınlığı tespit edilemedi. Bu ay kadınların yüzde 35’i evli olduğu erkek tarafından öldürüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN