Kardeş katilinin itirafı kan dondurdu: Tüfek tutukluk yapmasa eşini ve çocuklarını da öldürecektim

Kardeşini tüfekle öldüren Doğan Öztaş’ın kan donduran ilk ifadesi ortaya çıktı. Öztaş "Bize destek olmuyordu, yardım etmiyordu. Tartışma çıktı, tüfekle vurdum. Tüfek tutukluk yapmasaydı kardeşimin eşini ve çocuklarını da öldürecektim" dedi.

Olay, Isparta’nın Yalvaç ilçesi Sücüllü köyünde yaşandı. İddiaya göre, Doğan Öztaş (45) ile kardeşi Ayhan Öztaş arasında kavga çıktı. Doğan Öztaş, Ayhan Öztaş’ı pompalı tüfekle vurdu. Kavgayı ayırmaya çalışan baba Bayram Öztaş da tüfekten çıkan saçmalarla yaralandı.

KARDEŞİNİ ÖLDÜRDÜ, BABASINI YARALADI

Ayhan Öztaş’ın olay yerinde hayatını kaybetti. İhbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri baba Öztaş'ı hastaneye kaldırdı.

9965174.jpg

'TÜFEK TUTUKLUK YAPMASAYDI KARDEŞİMİN EŞİNİ VE ÇOCUKLARINI DA ÖLDÜRECEKTİM'

Gözaltına alınan Doğan Öztaş’ın ilk ifadesi ortaya çıktı. Kardeşi ile aralarında husumet bulunduğunu, Ayhan Öztaş’ın Fransa’da yaşadığını ve 6 yıldır Isparta’ya hiç gelmediğini söyleyen Doğan Öztaş, olay gecesi kardeşi ile maddi konular sebebiyle kavga ettiklerini iddia etti. Öztaş, öldürdüğü kardeşiyle ilgili "Bize hiç para göndermiyordu, bize destek olmuyordu, yardım etmiyordu. Tartışma çıktı, tüfekle vurdum. Tüfek tutukluk yapmasaydı kardeşimin eşini ve çocuklarını da öldürecektim" ifadelerini kullandı.

PANDEMİ NEDENİYLE TAHLİYE OLMUŞ!

Olay sonrası gözaltına alınan Doğan Öztaş’ın daha önce husumetlisini ağaç kesme motoru ile öldürdüğü, 12 yıl hüküm giydiği ve 2022 yılında pandemi nedeniyle tahliye olduğu öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN