İstanbul'un ardından Erzurum’da bir apartmanın merdivenleri çöktü!

İstanbul'un ardından Erzurum’da bir apartmanın merdivenleri çöktü!

Erzurum’da 5 katlı bir apartmanın merdivenlerinde çökme oldu. Bina sakinlerinin korku dolu anlar yaşadığı olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Doğalgazı ve elektriği kesilen binanı kapısına kimsenin girmemesi için şerit çekildi.

Feci olay Erzurum'un Yakutiye ilçesinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Apartmanın merdivenlerde öğle saatlerinde aniden kısmı çökme meydana geldi. Bina sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine ekipler gönderildi.

44444.jpg

Binadakiler itfaiye ekiplerinin yardımıyla hızlı şekilde apartmandan tahliye edildi.

2222.jpg

Apartman sakinlerinin korkulu bakışları gözlerden kaçmadı. Öte yandan bazı vatandaşlar evlerindeki değerli eşyaları almak için zaman zaman uyarılara rağmen binaya girdi.

333.jpg

Doğalgazı ve elektriği kesilen binanın etrafına kimsenin girmemesi için şerit çekildi. Yetkililer merdiven çöküntüsü ile alakalı incelemelere devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN