İstanbulkart kullanıcılar dikkat! O paralar iade yapılacak! İBB duyurdu: Ay sonunda kadar nakit ödeme yapılacak

İstanbulkart kullanıcılar dikkat! O paralar iade yapılacak! İBB duyurdu: Ay sonunda kadar nakit ödeme yapılacak

İstanbul kart kullanıcıları bu haberleri sevinçten havalara uçuyor. İstanbul kart ile o işlemi yapan kullanıcılara para iadesi yapılacak. İBB tarafından yapılan duyuru kapsamında kampanyanın ay sonuna kadar geçerli olduğu belirtildi. İşte İstanbulkart kampanya detayları…

İstanbulkart kullanıcılarının bazı şartları sağlaması durumunda geri ödeme hakkından yararlanabileceği aktarıldı. İstanbul kart ile park ücreti ödeyen ve aynı gün içerisinde pd1 hattı üzerinde otobüs kullanan İstanbulkart kullanıcıları her park ödemesi için 2 pd1 otobüs geçişi için nakit iade alacak. İşte İstanbulkart kampanya detayları…

İSTANBULKART KULLANICILARINA NAKİT İADE

İstanbul'da yaşayan vatandaşların yakından takip ettiği kampanyalar merak uyandırıyor. Her alanda kullanım kolaylığı sağlanırken İstanbul kart ile birlikte yapılan işlemlerde nakit iade Hakkı doğuyor. Toplu taşımada nakit iade haklı sunulacağı belirtirken kampanya detayları da belli oldu.

ispark.jpg

Yenikapı Spor ve Kültür Merkezi İspark otoparkında İstanbulkart ile park ücreti ödeyen kişilere nakit iade hakkı doğuyor. Kampanya kapsamında İspark otoparkında İstanbulkart ile park ücreti ödeyenlere aynı gün içerisinde pd1 hattı üzerinde yapılan Otobüs yolculuklarında seyahat eden kullanıcılara her park ödemesi için 2 pd1 otobüs geçişinde nakit iade imkanı doğuyor.

Belirtilen kampanya dahilinde kazanılan ayrıcalıklar ise İspark ödemesi sonrasında en geç 2 saat içerisinde pd1 hattı için İstanbulkartlara tanımlanacak. Kampanyanın yalnızca Yenikapı İspark ve pd1 otobüs hattında geçerli olduğunun altı çizildi.

istanbulkart-1.jpg

KAMPANYA NE ZAMANA KADAR GEÇERLİ OLACAK?

1 Mart 2024 tarihinde Yenikapı İspark otopark ücreti ödemesi yapan İstanbul kullanıcıları aynı gün içerisinde pd1 hattı üzerinde 2 seyahat yapması durumunda 2 pd1 otobüs geçişi için geri ödeme alacak.

1 Mart'ta başlayan kampanyalı 1 Nisan 2024 tarihine kadar devam edeceği belirtildi.Kampanya katılım sağlamak isteyen kullanıcıların İspark veya İstanbulkart resmi internet sitesi üzerinden detayları öğrenebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN