Herkes tatil diye koşuyor! En güzel çadır alanları dolup taşıyor! Resmen randevu ile alacaklar

Herkes tatil diye koşuyor! En güzel çadır alanları dolup taşıyor! Resmen randevu ile alacaklar

Havaların ısınması ile birlikte herkes tatil planları yapmaya başladı. Otellerde uygun fiyata yer bulamayanların tercihi ise çadır ve kamp alanları oluyor. Hem yaz tatilini ucuza getiriyor hem de dört dörtlük bir tatil fırsatı yakalıyor. İşte Türkiye'nin en güzel çadır alanları…

Marmaris, Bodrum, Kuşadası ya da Fethiye gibi lüks otellerde 4 kişilik bir ailenin konaklama masrafı 80-100.000 TL arasında değişiklik gösterirken bu pahalılıkta herkes Rotayı uygun fiyatlı konaklama alanlarına çeviriyor. Son yıllarda çadır turizmi gitgide popüler bir hale dönüşürken Türkiye'de en güzel çadır alanları da merak ediliyor. İşte Türkiye'nin en güzel çadır alanları…

TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL ÇADIR OLANLARI

Yedigöller'de Kamp – Erdi YILMAZ | Kişisel Web Sitesi | 2024 ©

YEDİGÖLLER

Hem İstanbul'a hem de Ankara'ya yakınlığı ile bilinen Bolu Yedigöller Milli Parkı ile ideal bir çadır alanı oluşturuyor. Yeşil duası, temiz havası ile dikkat çeken Yedigöller Milli Parkı’nda tesis olmaması nedeniyle bütün malzemelerinizin yanında bulunması gerekmektedir. Abant Gölü manzarası karşısında huzurlu bir tatil geçirmenin tam vakti.

Akyaka'daki Kamp Alanları : Tercih Edilebilecek 9 Yer | Turna.com

AKBÜK KOYU

Kamp denildiğinde Akbük Koyu’nu söylemeden olmaz. Aydın'da bulunan kampçılar tarafından sıklıkla tercih edilen Akbük Koyu sırtınızı ormana yasladığınızda deniz karşısında muhteşem bir Kamp Alanı olarak beliriyor. Plaj ve denizi, çam ağaçlarının eteğinde temiz havası ve doğası ile birlikte dikkat çeken Akbük Koyu, Ege'nin popüler kamp alanlarından biridir. Akbük yanı başında yer alan Gökova Körfezi ile birlikte Azmak Nehri, Akyaka Koyu gibi popüler alanları gezme fırsatı da yakalayabilirsiniz.

İzmir Kamp Alanları - Tourbulance

KABAK KOYU

Muğla Fethiye'de bulunan Kabak Koyu kamp severlerin en çok tercih ettiği noktalar arasında yer alıyor. Bölgede fazla işletmenin yer almaması ile birlikte çadır tatilinin tercih edildiği muhteşem bir yer olarak karşımıza çıkan Kabak Koyu, gölet ve şelalelerin yer aldığı denizin keyfini çıkarabileceğiniz muhteşem bir alan olarak biliniyor.

Karagöl Tabiat Parkı Kamp Alanı (Borçka,Artvin) - Kampolog.com

KARAGÖL

Karadeniz'in en bilindik kamp alanları arasında yer alan Karagöl, yemyeşil orman içerisinde göle karşı temiz havanın tadını çıkarabileceğiniz muhteşem bir atmosfer oluşturmaktadır. Artvin'in Borçka ilçesinde yer alan Karagöl yıl içerisinde birçok turistin uğradığı popüler noktalar arasında görülüyor. Karagöl'de kamp yapmak isteyenlerin özellikle ilkbahar ve sonbahar aylarını tercih etmesi gerekmektedir.

İzmir'de Doğal ve Ücretsiz 10 Çadır Kamp Yeri

KERPE

İstanbul'a yakınlığı ile bilinen Kerpe İzmit'in Kandıra ilçesinde bulunuyor. Yeşilliği, temiz havası ile birlikte Denizi ile merak uyandıran Kerpe, İstanbul'dan yaklaşık 2 saatlik bir yolculuk ile birlikte hafta sonu kamp yapmak için ideal bir rota oluşturuyor.

Fethiye Kamp Alanları: Fethiye'nin Eşsiz Kamp Alanlarını Keşfedin | coraltatil.com

ÖLÜDENİZ

Yaz aylarının keyfini çıkartmak hem de denize gitmek isteyenler için muhteşem bir yer olan Ölü Deniz Fethiye'nin popüler noktaları arasında bulunuyor. Her yıl birçok kişiyi ağırlayan Ölüdeniz çadır veya karavan ile kamp yapmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Likya Yolu, Kıvrak Koyu, Saklıkent Kanyonu gibi mekanlarda kamp yapmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Kelebekler Vadisi Fethiye nerede, bungalov, kamp fiyatları - turluyorum.net

KELEBEKLER VADİSİ

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yer alan Kelebekler Vadisi en meşhur kamp alanlarından biridir. Denize karşı eşsiz bir güzelliğe sahip olan Kelebekler Vadisi 350 metre yükseklikte Sarp kayalıklarla çevrilidir. Oral niye Köyü kamp sırasında gezmeli Kelebekler Vadisi'nin tadını çıkartmalısınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN