Feci olay! Baba ve 4 yaşındaki kızının cesedi bulundu

Feci olay! Baba ve 4 yaşındaki kızının cesedi bulundu

Niğde'de baraj gölünde iki cansız beden bulundu. Cesetlerin baba ve 4 yaşındaki kızına olduğu belirlendi.

Olay Niğde'nin Bor ilçesinde meydana geldi. İlçeye bağlı Bahçeli beldesindeki Bahçeli Barajı'nda su yüzeyinde 2 kişinin hareketsiz bulunduğu ihbarı üzerine bölgeye ekipler gönderildi. Kıyıya çıkartılan iki cesedin Ü.A. ve 4 yaşındaki kızı F.H.A.'ya ait olduğu belirlendi.

Baba ve kızının cenazeleri, incelemenin ardından otopsi için morga kaldırıldı. Öte yandan, olay yeri yakınında bulunan otomobilin de Ü.A'ya ait olduğu belirlendi.

VALİ ÇELİK'TEN AÇIKLAMA

Olay yerine gelerek ekiplerden bilgi alan Vali Cahit Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, göletten çocuğun ardından diğer vatandaşın çıkarıldığını belirterek "Serinlemek için göletlere giriliyor fakat göletlerin dibinde balçık meydana geliyor. Onun için çok dikkatli olmamız gerekir, bu bizi dibe çekebiliyor. Onun için girmememiz lazım. Olayda çocuk düştü mü sonradan babası kurtarmak mı istedi bilemiyoruz. Vatandaşlarıma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN