Doğanın şaheseri olarak biliniyor! Eşini dostunu toplayan serinlemeye koşuyor!

Doğanın şaheseri olarak biliniyor! Eşini dostunu toplayan serinlemeye koşuyor!

Hem yaz aylarında hem de kış aylarında tüm turistleri kendisine çekiyor, turistik mekanların başında yer alıyor. Turist şehri denildiğinde herkesin aklına ilk olarak o şehir geliyor yaz aylarında yabancı turistlerin yoğun ilgisi bitmek bilmiyor.

Türkiye'de en çok turist çeken iller arasında yer alan Antalya, turistik cazibesi ile her yıl binlerce kişiyi kendisine çekiyor. Antalya denildiğinde akla ilk gelen yerlerden biri Düden Şelalesi olurken her yıl olduğu gibi bu yılda yoğun bir ilgiyle karşılanıyor.

ANTALYA'NIN TURİZM ROTASI

Antalya'da birbirinden farklı doğal güzellikler yer alırken eşsiz manzaralar ziyaretçileri büyüyor. Tatilcilerin vazgeçilmez duraklarından biri haline dönüşen Düden Şelalesi özellikle denizle buluştuğu noktada birçok turisti de buluşturuyor. Şelalenin etrafında sayısız fotoğraf ve video çekme imkanı sunulurken doğal güzellikler farklı açılardan farklı güzellikleri beraberinde getiriyor.

duden-selalesi-kapak.jpg

Yaz aylarında Düden şelalesine ziyaret etmeye gelen sayısı belirli bir oranda artış gösterirken sıcak havadan bunalan vatandaşlar özellikle bu rotayı tercih ediyor. İzmir'den Antalya'ya gelen Burcu Demirel, Düden şelalesini görme fırsatı bulduğunu belirterek Buranın atmosferinin çok güzel olduğunu söyledi. Demirel yurt dışından birçok kişinin buraya geldiğini belirterek doğanın sunmuş olduğu bu şaheseri görmenin muhteşem olduğunu ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN