Dilan Polat'ın el konulan araçları geri iade edilecek mi?

Dilan Polat'ın el konulan araçları geri iade edilecek mi?

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasının ardından el konulan lüks araçlarının ne olacağı merak konusu oldu. Polat'ın avukatı Sevinç Horoz, "Önceliğimiz tahliye süreciydi. Diğer müvekkillerin de tahliyesinin ardından el konulan taşınmazlar için gerekli adımları atacağız" dedi.

Kara para aklama soruşturmasında tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasının ardından Polat çiftine ait el konulan 24 lüks aracın akıbeti merak konusu oldu.

Araçlar İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinde sergilenmiş ve bazı araçların trafiğe çıkması sosyal medyada büyük ilgi görmüştü. El konulan araçlar arasında Ferrari 296 GTB, Porsche Panamera, Mercedes G Serisi, Mercedes E Serisi ve Mercedes Vito VIP minibüs gibi yüksek değerli otomobiller bulunuyor.

Tahliye sonrası, Dilan Polat’ın eşi Engin Polat’ı görmek için bir Opel marka araçla cezaevine gitmesi dikkat çekti. Bu, lüks araçların el konulmasının ardından daha mütevazı bir seçim olarak yorumlandı.

“ÖNCELİĞİMİZ SERBEST KALMASIYDI”

Konuyla ilgili açıklama, Polat'ın avukatı Sevinç Horoz’dan geldi. Horoz, tahliye sonrası yaptığı açıklamada, önceliklerinin Polat'ın serbest bırakılması olduğunu belirtti.

"GEREKLİ ADIMLARI ATACAĞIZ"

Polat'ın tahliyesinin ardından, el konulan gayrimenkuller, lüks araçlar ve kayyum atanan şirketlerin durumu merak edilirken, Horoz, "Önceliğimiz tahliye süreciydi. Diğer müvekkillerin de tahliyesinin ardından el konulan taşınmazlar için gerekli adımları atacağız" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN