Dilan ve Engin Polat'ın ardından Banu Parlak'a gözaltı

Dilan ve Engin Polat'ın ardından Banu Parlak'a gözaltı

Şarkıcı ve güzellik merkezi sahibi Banu Parlak gözaltına alındı. Banu Parlak'ın kooperatif dolandırıcılığı ile ilgili yürütülen soruşturma sebebiyle gözaltına alındığı öğrenildi.

Son zamanlarda Dilan ve Engin Polat olaylarıyla adını duyuran şarkıcı ve güzellik merkezi sahibi olan Banu Parlak gözaltına alındı.

Dilan ve Engin Polat'ın gözaltına alınmasından iki gün sonra Kooperatif dolandırıcılığı ile ilgili yürütülen soruşturma nedeniyle hakkında yakalama kararı bulunan Banu Parlak’ın İstanbul’dan Trabzon’a gitmek üzere geldiği İstanbul Havalimanı girişindeki polis kontrol noktasında gözaltına alındığı kaydedildi.

Parlak’ın havalimanında bulunan Gaziosmanpaşa Adliyesi’nin ek hizmet binasındaki savcıya ifade vermesi bekleniyor.

'BAŞIMA BİR ŞEY GELİRSE SORUMLULARI POLATLARDIR'

Banu Parlak, geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği paylaşımların ve sonrasında televizyon kanallarına çıkarak, "Başıma bir şey gelirse sorumlusu Dilan Polat ve Engin Polat’tır" demiştir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN