Denizli'de şüpheli ölüm... 19 yaşındaki genç kızdan haber alınamadı, cesedi bulundu

Denizli'de şüpheli ölüm... 19 yaşındaki genç kızdan haber alınamadı, cesedi bulundu

Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu, son 6 ayda 221 kadının öldürüldüğünü açıklarken, şüpheli kadın ölümleri de yaşanmaya devam ediyor. Bu kez şüpheli kadın ölümünün yaşandığı adres Denizli’nin Pamukkale ilçesi oldu. Arkadaşlarının haber alamadığı 19 yaşındaki Aliye Hakan yaşadığı apart dairesinde ölü olarak bulundu.

Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu, verilerine göre, 6 ayda 221 kadın erkekler tarafından öldürüldü. Kadınların 125’i ateşli silahla, 47’si ise kesici aletle katledildi. Şüpheli kadın ölümleri de artarken bu kez acı haber Denizli'den geldi.

yeni-proje.jpg

Apart dairesinde kiracı olarak kalan 19 yaşındaki Aliye Hakan’dan haber alamayan arkadaşları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar etti.

yeni-proje-1-002.jpg

Yardım talebi üzerine polis ekipler eşliğinde apart dairesine giren arkadaşları, genç kızı yerde hareketsiz bir şekilde yatarken buldu.

yeni-proje-2-002.jpg

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Aliye Hakan’ın bir süre önce hayatını kaybettiği belirlendi.

yeni-proje-3.jpg

Genç kızın cenazesi, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışma sonrasında ölüm nedeninin belirlenebilmesi için PAÜ adli tıp morguna kaldırıldı.

yeni-proje-4-002.jpg

Genç kızın şüpheli ölümüyle ilgili olarak Denizli Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından geniş çaplı araştırma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN