Burası ne Bodrum, ne Antalya, ne de Fethiye... Burası Karadeniz'in en meşhur plajı

Yaz tatilinde sakin ama güzel deniz arayanlar buraya bayılacak! Burası ne Bodrum, ne Antalya, ne de Fethiye... Berrak denizi ve yumuşak kumsalıyla Çeşme’ye taş çıkarıyor. Burası Karadeniz'in en meşhur plajı...

Burası Bodrum, Fethiye veya Çeşme değil; burası Ordu Akyazı Plajı! Karadeniz'in eşsiz doğal güzelliklerini yansıtan Ordu'nun 19 güvenli plajı, yaz sezonunda denize girmek isteyenlerin gözde mekanları arasında yer alıyor. Özellikle Altınordu ilçesinde bulunan Akyazı Plajı, denizde yüzmenin ve kumsalda vakit geçirmenin keyfini çıkarmak isteyenleri ağırlıyor.

87 CANNKURTARAN GÖREVLENDİRİLİYOR

Ordu'nun plajları sadece güzellikleriyle değil, aynı zamanda güvenliğiyle de dikkat çekiyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi, yaz sezonunda plajlarda güvenliği sağlamak için 87 cankurtaran görevlendiriyor. Bu cankurtaranlar, boğulma tehlikesine karşı 5 jetski, 3 zodyak botu ve 4x4 ATV ile hizmet veriyor. Böylece, deniz keyfi sürerken güvenlik de en üst düzeyde sağlanmış oluyor.

Akyazı Plajı, altın sarısı kumsalı ve berrak denizi ile ziyaretçilerine unutulmaz bir yaz tatili sunuyor. Karadeniz'in serin sularında yüzmenin tadını çıkaran tatilciler, aynı zamanda plaj voleybolu ve plaj futbolu gibi aktivitelerle de eğlenceli vakit geçiriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN