Burası Amerika değil Türkiye! Dünyanın en zehirli yılanları o ilimizde görüldü. Tam 2 metre boyunda, tek ısırığı felç ediyor

Burası Amerika değil Türkiye! Dünyanın en zehirli yılanları o ilimizde görüldü. Tam 2 metre boyunda, tek ısırığı felç ediyor

Türkiye'de havaların ısınmasıyla birlikte vahşi doğa hareketlenmeye başladı. Birçok canlı toprak altından günyüzüne çıkarken ilginç görüntüler gelmeye devam ediyor. Çekilen son görüntüler ağızları açık bıraktı. Burası Amerika değil Türkiye! Dünyanın en zehirli yılanları o ilimizde görüldü. Tam 2 metre boyunda, tek ısırığı felç ediyor. Uzmanlar uyardı, gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

Haziran ayı ile birlikte hava sıcaklıkları hızla artmaya başladı. Sıcaklıkların birden bire artmasıyla yılan vakaları tekrardan ortaya çıkmaya başladı. Gelen son görüntüler ise herkesin ağzını açık bıraktı. Burası Amerika değil Türkiye! Dünyanın en zehirli yılanları o ilimizde görüldü. Tam 2 metre boyunda, tek ısırığı felç ediyor. Gördüğünüz gibi arkanıza bakamdan kaçın. İşte çekilen o ilginç görüntüler...

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Dünyanın en zehirli yılanı bu kez Elazığ'da görüldü. Merkeze bağlı Erbildi köyünde yol kenarında birbirlerine dolanmış vaziyette kayda alınan vahşi yaratıklar kısa süre içinde gözden kayboldu. Boyları yaklaşık 2 metre boyunda.

TAM 2 METRE BOYUNDALAR... SOKTUKLARI GİBİ FELÇ EDİYOR

Merkeze bağlı Erbildi köyünde bir kişi yol üzerinde boyları yaklaşık 2 metre olan 2 yılan gördü. Yılanların birbirine sarılarak çiftleşme dansı yaptıklarını fark eden kişi, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

yeni-proje-61.jpg

Uzmanlar gelen görüntüler sonrası kritik bir uyarıda bulundu. Yetkililer, bölge halkının daha da dikkatli olunması konusunda uyardı. Sıcaklardan dolayı yılan vakalarının görülme olasılığı daha da artmış durumda.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN