Bayrampaşa'da 'park yeri' dehşeti: Taşlı, sopalı kavga pompalı tüfekli saldırıya döndü

Bayrampaşa'da "park yeri" meselesinden başlayan tartışma taşlı sopalı kavgaya dönüştü. Ardından taraflardan biri pompalı tüfekle dehşet saçtı. Bir kişinin yaralandığı olayda şüpheli baba ve oğlu kısa sürede yakalandı.

İstanbul'un Bayrampaşa ilçesine bağlı Kartaltepe Mahallesi saat 08.00 sıralarında dehşet dolu anlara tanıklık etti. Edinilen bilgilere göre; cadde üzerindeki börekli dükkanı çalışanları ile Mustafa Çiçek ve oğlu Mehmet Çiçek arasında "park yeri" tartışması çıktı.

10101505.jpg

POMPALI TÜFEKLE KURŞUN YAĞDIRDI

Tartışma kısa süre içerisinde yerini taşlı sopalı kavgaya bıraktı. Mustafa Çiçek, otomobilinden çıkardığı pompalı tüfekle börekçiye ve çalışanlara kurşun yağdırdı. Kurşunlardan biri çalışan İsmail Çınar'a isabet etti.

Saldırgan baba ve oğlu otomobillerine binerek olay yerinden kaçtı.

10101507.jpg

BİR KİŞİ YARALANDI

İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Çınar'ı ambulansla hastaneye kaldırdı. Çınar'ın tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

10101510.jpg

SUÇ ALETİYLE YAKAYI ELE VERDİLER

Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları titiz çalışmayla şüpheli baba ve oğlunu olayda kullandıkları pompalı tüfekle kısa sürede yakalandı.

10101511.jpg

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Yaşanan dehşet anları güvenlik ve cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerde, tarafların birbirine sopayla saldırdığı esnada Mustafa Çiçek'in pompalı tüfekle karşı tarafa ateş ettiği anlar yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN