Belediye başkanı ve oğlundan husumetlilerine dayak! Otobüs Terminali'ndeki dehşet anları kamerada

Belediye başkanı ve oğlundan husumetlilerine dayak! Otobüs Terminali'ndeki dehşet anları kamerada

Zonguldak Ereğli'de İYİ Partili Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş, oğlu ile daha önceden aralarında husumet bulunduğu iddia edilen kişileri Karadeniz Ereğli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde darp etti. O anlar dakika dakika kameralar tarafından kaydedildi.

16 Kasım 2023 tarihinde AK Parti'den istifa edip, 13 Ocak 2024 tarihinde İYİ Parti'ye geçen Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş otobüs terminalinde husumetlilerini darp etti.

Olay önceki akşam Karadeniz Ereğli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde meydana geldi. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, oğlu N.D. ve aralarında belediye personelinin de bulunduğu şüphelilerle birlikte terminale geldi.

yeni-proje-2-001.jpg

Burada aralarında daha önceden husumet bulunduğu iddia edilen Abdurrahman G. (19) ve babası Oğuz G.’yi (49) darp etti. Bu sırada terminalin güvenlik görevlileri de durumu ekiplere haber verdi.

yeni-proje-3-001.jpg

Terminaldeki vatandaşların araya girmesiyle birlikte Demirtaş ve beraberindekiler terminalden ayrıldı.

yeni-proje-4-001.jpg

Darp olayı sonrası yaralanan baba oğlu ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürerken Gökhan Demirtaş ve oğlu N.D.’nin polis merkezinde ifadelerine başvuruldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN