Son dakika... Beyaz TV'de deprem! Ertem Şener istifa etti: Ahmet Çakar'dan çarpıcı açıklama

Son dakika... Beyaz TV'de deprem! Ertem Şener istifa etti: Ahmet Çakar'dan çarpıcı açıklama

Son dakika... Beyaz TV'de şok etkisi yaratan deprem! Ünlü sunucu Ertem Şener istifa etti! Ahmet Çakar'dan ise çarpıcı açıklamalar geldi...

Beyaz TV ekranlarında uzun yıllardır Derin Futbol programının sunuculuğunu üstlenen Ertem Şener’in kanaldan ayrıldığı öğrenildi. Şener, yıllar boyunca Ahmet Çakar, Abdülkerim Durmaz, Sinan Engin ve Rasim Ozan Kütahyalı gibi spor yorumcularıyla birlikte programın başında yer alıyordu.

Ayrılık haberi, programın kilit isimlerinden Ahmet Çakar’ın sosyal medya hesabından yaptığı duygusal açıklamayla gündeme geldi. Çakar, "Ertem Şener’in Beyaz Tv’den ayrılma olayı beni çok üzdü. Tüm gücümle kanalda kalması için uğraşacağım" diyerek ayrılığa dair üzüntüsünü dile getirdi.

Ertem Şener'in ayrılığı, spor medyasındaki bu gelişmenin ardından futbolseverler arasında büyük yankı uyandırdı. Şener'in ayrılık nedenleri ve gelecekte hangi projelerde yer alacağı ise merak konusu. Programda yaşanan bu değişiklik, Derin Futbol ekibi ve programın geleceği hakkında da soru işaretleri yaratıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN