Derya Uluğ konserinde zabıta amirinden dans şovu: Kurtlarımı döktüm

Derya Uluğ'un konserinde görevli zabıta amirinin şarkıcının davetiyle sahneye çıkması Edirnelilere unutulmaz anlar yaşattı. Dans şovuyla beğeni toplayan zabıta amiri, "Trakya çocuğu olduğumuz için teneke kıpırtı olunca oynamaya başlıyoruz. Kurtlarımı döktüm." dedi.

23'üncü İpsala Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı, Derya Uluğ’un konseriyle unutulmaz bir gece yaşadı. Hareketli şarkıları seslendirdiği bölümde şarkıcı, konserde görevli İpsala Belediyesi Zabıta Amiri Hasan Ur'u sahneye davet etti.

10102656.jpg

Ur, "Çakkıdı" şarkısına eşlik eden dansıyla seyircilerden büyük alkış topladı. "Bir daha" tezahüratlarına kayıtsız kalmayan Ur, "Gül Alim" türküsü eşliğinde dansını sürdürdü.

10102659.jpg

'KURTLARIMI DÖKTÜM'

Hasan Ur “Konserde sahne önündeki görevliydim, Trakya çocuğu olduğumuz için teneke kıpırtı olunca oynamaya başlıyoruz. Sahne önünde şarkılara kendimi kaptırıp, oynadığımı görünce Derya hanım beni sahneye davet etti. Bende kabul ettim ve sahnede marifetimi gösterdim. Oynamayı seviyoruz ne yapalım. Kurtlarımı döktüm“ dedi.

10102487.jpg

Uluğ, konsere renk kattığını belirttiği Ur'a teşekkür etti.

10102661.jpg

ULUĞ'A AĞIRLIĞINCA İPSALA PİRİNCİ HEDİYE EDİLDİ

Konser sonrası AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ile sahneye çıkan İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Uluğ'a çiçek verdi. Kerman, zabıta amiri Ur'a teşekkürlerini iletti.

Uluğ'a kilosunca 'beyaz altın' olarak niteledikleri İpsala pirinci armağan edeceklerini dile getiren Kerman, sahneye tartı istedi.

Tartıya çıkan Uluğ'a, 50 kilogram pirinç hediye edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN