Ataşehir Belediyesi'nden sosyal tesis! 4'üncü açıldı, 4 yeni şube ise yolda

Ataşehir Belediyesi'nden sosyal tesis! 4'üncü açıldı, 4 yeni şube ise yolda

Ataşehir Belediyesi, ilçede uygun fiyatlı sosyal ortamlar sunmak amacıyla açtığı sosyal tesislerin sayısını artırmaya devam ediyor. Bu çerçevede, belediye bünyesinde kurulan Ata Kafe’nin dördüncü şubesi, Atatürk Mahallesi Amfili Park'ta gerçekleştirilen bir açılış töreniyle hizmete girdi. Açılışta konuşan Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, belediyenin, ekonomik olarak zor bir dönem geçiren vatandaşa sunduğu uygun fiyatlı hizmetlerle büyük bir destek sağladığını vurguladı.

Ataşehir Belediyesi, uygun fiyatlı sosyal ortamlar sunma amacıyla Ata Kafe’nin dördüncü şubesini Atatürk Mahallesi Amfili Park’ta açtı. Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel belediyenin, ekonomik olarak zor bir dönem geçiren vatandaşa sunduğu uygun fiyatlı hizmetlerle büyük bir destek sağladığını vurguladı.

Açılışta, Ata Kafeler’in logosu ve konseptinin tamamen yenilendiği, zenginleşen menüsünün yanı sıra uygun fiyatlarının da dikkat çektiği belirtildi.

yeni-proje-001.jpg

Yeni şube, daha önceki üç şubenin yanı sıra Amfili Park'ta yer alarak sosyal yapıyı güçlendirmeyi hedefliyor. Başkan Adıgüzel, ayrıca yakın zamanda açılması planlanan dört yeni şube ile birlikte bir restoran konseptinin de üzerinde çalışıldığını duyurdu.

yeni-proje-1-001.jpg

Belediye, sadece sosyal tesislerle değil, son olarak hayata geçirdiği Kent Bostanları projesi ile de dikkat çekiyor. Bu proje sayesinde yüzlerce aile, şehir merkezinde kendi sebzelerini yetiştirme imkânı buldu. Başkan Adıgüzel, bu tür projelerle sosyal belediyecilik anlayışlarını güçlendirdiklerini ifade etti.

yeni-proje-2-001.jpg

Ata Kafeler, her sabah saat 08.00'de kapılarını açarak günde ortalama bin 200 kişiye hizmet sunmayı hedefliyor. Çay, kahve, sandviç ve tatlı çeşitlerinin yanı sıra tost, hamburger ve köfte gibi seçeneklerle Ataşehirli vatandaşların ve misafirlerin uğrak noktası olmayı amaçlıyor. Ödüllü kahve ve günlük üretilen pasta ve sandviçler de menüde yer alıyor.

Başkan Adıgüzel, “Sosyal belediyecilik çalışmalarımız, sadece kafelerle sınırlı kalmıyor. Bu projelerle toplumun her kesimine ulaşmayı ve yaşam standartlarını yükseltmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN