Fenerbahçe'ye 110 milyon euroluk gol makinesi! Kanarya bombayı patlatıyor...

Fenerbahçe'ye 110 milyon euroluk gol makinesi! Kanarya bombayı patlatıyor...

Devre arası için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe, 110 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Bu sezon Jose Mourinho yönetiminde Süper Lig'deki şampiyonluk hasretine son vermeyi amaçlayan Fenerbahçe, kış transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden başladı. Milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen arayı fırsat bilen sarı-lacivertli ekip, gözünü 110 milyon euroluk dünya yıldızına dikti.

Sezon başında kadrosuna kattığı hücum oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-lacivertli ekip, kış transfer sezonunda hücum hattına takviye yapma kararı aldı.

Fotomaç'ın haberine göre; Gol yollarına kaliteli bir ismi dahil etmeyi hedefleyen Fenerbahçe, İngiliz devi Manchester United formasını terleten Brezilyalı süper yıldız Antony'e kancayı taktı. Kanarya, yıldız oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak için İngiliz ekibinin kapısını çalacak.

Bu sezon İngiliz ekibinde sadece 3 karşılaşmada görev alan yıldız golcü 1 gole imza attı. 2027 yılına dek İngiliz ekibiyle sözleşmesi bulunan yıldız golcünün güncel piyasa değerinin 20 milyon euro olan 24 yaşındaki hücum oyuncusu için bugüne dek toplamda 110,75 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Ajax, Antony transferinde United'a ateş püskürdü: "Hiç hoş olmadı!" | Goal.com Türkçe

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN