Kredi kartı limitini düşürmek isteyenleri şoke eden mesaj! Bankalar, otomatik olarak bu mesajı gönderiyor

Kredi kartı limitini düşürmek isteyenleri şoke eden mesaj! Bankalar, otomatik olarak bu mesajı gönderiyor

Kredi kartı limiti 100 bin TL olan banka müşterilerinden yıllık 750 TL ücret alınacağı haberleri sonrası limitini düşürmek isteyenler bankaların müşteri hizmetlerini aramaya başladı. İnternet üzerinden başvuru yapanlarsa otomatik mesajla karşılaşıyor. İşte detaylar...

AK Parti'nin TBMM'ye sunulan yeni kanun teklifine göre, kredi kartı limitine vergi getirileceği konuşuluyor. Buna göre, 100 bin TL limitli kredi kartı sahibi vatandaşlardan yıllık 750 TL savunma sanayi fonu payı alınacak.

Bunun üzerine kredi kartı limitlerini düşürmek için banka ve çağrı merkezlerine başvuran vatandaşların yeni bir mesajla karşılaştığı ortaya çıktı.

kredi-karti-limiti-nasil-dusurulur.jpg

KREDİ KARTI LİMİTİNİ DÜŞÜRMEK İSTEYENLERE OTOMATİK MESAJ

Dokuz8'de yer alan habere göre, bazı bankalar, kredi, kartı limitini 100 bin TL'nin altında düşürmek için başvuru yapan müşterileriyle yasa teklifinin yürürlükte olmadığına dair hatırlatmanın yer aldığı bir mesaj paylaşıyor.

Bankaların bazılarında yayınlanan mesajda şu ifadeler yer alıyor:

"Basında çıkan haberlerde bahsi geçen 'kredi kartı limiti 100.000 TL ve üzerinde olan müşterilerden Savunma Sanayi Fonu katkı payı tahsil edileceğine' ilişkin kanun teklifi, resmi olarak yasalaşmamıştır.

Dolayısıyla bu haberden dolayı kart limitinizi düşürmenize gerek yoktur. Mevcut koşulları ile kartınızın kullanımına devam edebileceğinizi, herhangi bir değişikli olması durumunda sizlere ayrıca bilgi verileceğini belirtmek isteriz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN