35 sayısını zıt giden 33 sayısını kimse bulamıyor! 8 saniyede bulanı Einstein görse ayakta alkışlar

35 sayısını zıt giden 33 sayısını kimse bulamıyor! 8 saniyede bulanı Einstein görse ayakta alkışlar

Zekanızın derinliklerine dokunabileceğiniz muhteşem bir test ile geldik. Resimdeki 35 sayılarının arasındaki 33 sayısını bulabilen kişi sayısı sınırlı kalıyor. 8 saniyede farklı sayıyı bulabilen dahiler listesine adını ekliyor.

Optik illüzyon testleri son zamanlarda en dikkat çeken konular arasında yer alıyor. Görsel becerilerinizi arttırmaya yönelik uygulanan bu testler bilişsel yetenekleri ölçme konusunda da oldukça yararlıdır. Bu doğrultuda yeni bir test önerisi ile karşınıza geldik. Peş peşe sıralanmış 35 sayılarının arasına gizlenmiş 33 sayısını bulmak için sadece 8 saniyeniz var.

33 SAYISINA ODAKLANIN

Birbirinin aynısı olan 35 sayılarının arasına gizlenen 33 sayısını bulmak için 8 saniyeniz var. Resimde gizlenmiş olan sayıyı bulmak biraz zorlu olacak. O zaman vakit kaybetmeden sayfayı birazcık aşağı kaydırıp teste başlayabilirsiniz.

Resimdeki 35 sayıları arasında saklanan 33 sayısını 8 saniyede bulmak dahi olduğunuzu gösteriyor - Resim : 1

Size verdiğimiz sürenin sonuna geldik. Eğer testi vermiş olduğumuz sürede tamamlayamadıysanız üzülmenize gerek yok. IQ seviyesi yüksek olanların anında fark ettiği ancak birçok kişinin gözden kaçırdığı o sayı tüm gerçeklikleri de ortaya çıkarıyor. Yanıta ulaşamadıysanız sayfanın alt kısmında pestin yanıtı bulunuyor.

CEVAP

Resimdeki 35 sayıları arasında saklanan 33 sayısını 8 saniyede bulmak dahi olduğunuzu gösteriyor - Resim : 5

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN