5 yıldızlı otelde sıra dışı protesto: Yatağını aldı restorana indi

5 yıldızlı otelde sıra dışı protesto: Yatağını aldı restorana indi

Belek’te tatil için gittiği otelde odasının kliması bozuk olan bir tatilci, çözüm bulamayınca yatağını restorana taşıyıp yere yattı. Sosyal medyada paylaştığı görüntülerde, defalarca otel yetkililerinden yardım istemesine rağmen klimanın tamir edilmediğini belirtti.

Antalya’nın gözde turizm merkezlerinden Belek’te yer alan bir otelde ilginç bir protesto yaşandı. Cenk Bilge isimli tatilci, konakladığı otelde odasındaki bozuk klima nedeniyle yaşadığı sıkıntıları çözemedikleri gerekçesiyle otel yönetimine sıra dışı bir şekilde tepki gösterdi.

Belek’te 5 yıldızlı otelde ilginç protesto: Odasındaki klimabozuldu, yatağını restoranın ortasına taşıdı - 2

Cenk Bilge, otelde kaldığı süre boyunca odasındaki klimanın tamir edilmesi için defalarca otel yetkilileriyle iletişime geçtiğini belirtti. Ancak, problemin otelden ayrılacağı son güne kadar çözülemediğini ifade etti. Bilge, bu durum karşısında sabrının taşması üzerine otel yönetimine dikkat çekici bir protesto hazırladı.

Otelin teknik müdüründen, müdüründen veya herhangi bir yetkiliden yardım alamadığını söyleyen Bilge, "20 saattir birisiyle konuşmak istediğimi söyledim, 20 saattir herhangi bir çözüm yok. Teknik müdürle konuşmak istiyorum, gelmiyor. Otelin müdürü ya da herhangi bir sorumluyla konuşmak istiyorum, gelmiyor. Resepsiyondaki arkadaşlar da kimsenin gelmediğini söylüyor" diyerek yaşadığı çaresizliği dile getirdi.

Belek’te 5 yıldızlı otelde ilginç protesto: Odasındaki klimabozuldu, yatağını restoranın ortasına taşıdı - 3

RESTORANDA YATAKLI PROTESTO

Sorunun çözümsüz kalması üzerine Bilge, otelin restoranını protesto alanı olarak seçti. Odasındaki yatağı asansörle aşağı indirip müşterilerle dolu olan restorana seren Bilge, yatağa uzanarak otel yönetimini bu şekilde protesto etmeye karar verdi. Bilge, “Otelin en serin yerinin yemekhane olduğunu gördüm. Şu anda yemekhaneye yatağı serdim, bakalım nasıl bir çözümleri olacak göreceğiz” şeklinde konuştu.

Belek’te 5 yıldızlı otelde ilginç protesto: Odasındaki klimabozuldu, yatağını restoranın ortasına taşıdı - 5

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DA PAYLAŞTI

Protestosunun ardından kısa bir süre sonra Bilge’nin yanına otel yetkilisi olduğu belirtilen iki kişi geldi. Bilge, bu yetkililere de durumu anlatıp defalarca yardım istemesine rağmen hiçbir çözüm bulamadığını yineledi. Yaşadığı durumu sosyal medya hesabından da paylaşan Bilge, yaşananları ve protestosunu duyurdu.

Belek’te 5 yıldızlı otelde ilginç protesto: Odasındaki klimabozuldu, yatağını restoranın ortasına taşıdı - 4

BAKANLIK DEVREYE GİRDİ

Bilge’nin sosyal medyada yaptığı paylaşım büyük ilgi gördü ve binlerce geri dönüş aldı. Olayın ardından, bakanlık yetkilileri olaya müdahil oldu. Bilge, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bakanlık yetkilisi üç kişi 00.30’da otele geldi. Konuyla ilgileniyorlar, özellikle klimalar konusunda gerekli evrakları talep ettiklerini ve işletme ile ilgili süreci başlattıklarını paylaştılar. Buradan sesimi duyurmama yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Umarım diğer işletmelere örnek olur” dedi.

Belek’te 5 yıldızlı otelde ilginç protesto: Odasındaki klimabozuldu, yatağını restoranın ortasına taşıdı - 6

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN