15 yaşındaki kızının, 16 yaşındaki sevgilisini katletti! Genç kızın ifadesi ortaya çıktı: 4 aydır sevgiliydik...

Kayseri'de 16 yaşındaki genç kuaför Osman Can Gündüz'ün, 15 yaşındaki kız arkadaşı T.A.'nın babası tarafından öldürülmesiyle sonuçlanan olayda yeni detaylar ortaya çıktı. Genç kız ifadesinde Gündüz ile 4 aydır sevgili olduklarını, babası Şükrü A.'nın Gündüz'ü hakaret ettiği için öldürdüğünü söyledi.

Olay, 1 Temmuz (2024) akşamı Kayseri'nin Talas ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, kuaför Osman Can Gündüz, arkadaşlarıyla otomobille gezerken, kaldırımda yürüyen kız arkadaşı T.A.'yı görünce selam verdi. T.A.'nın babası Şükrü A. genci önce kovaladı daha sonra kızının da içinde olduğu araçla Gündüz'ü takip ederek durdurdu ve gence ateş açtı. Ağır yaralanan genç, 17 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

ooo1111.jpg

GENÇ KIZIN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Olayın ardından gözaltına alınan genç kızın ifadesi ortaya çıktı. Osman Can Gündüz ile 4 aydır sevgili olduklarını ifade eden genç kız Gündüz'ün kendisiyle zorla ilişkiye girdiğini iddia ederek babasının durumu öğrendiğini anlattı. Babasının Gündüz'ün aracını takip ettiğini doğrulayan T.A. babasının araç durunca Gündüz'e 'Kızıma nasıl kıydın?' dediğini Gündüz'ün ise babasına hakaret ettiğini söyledi. T.A. babasının hakaret üzerine Gündüz'ü vurduğunu öne sürdü.

screenshot-1.jpg

BABA FERDİ GÜNDÜZ'ÜN İDDİALARI

Ölen gencin babası Ferdi Gündüz ise farklı bir iddia ortaya attı. Gündüz, kızın ailesinin olaydan haberdar olduğunu ve hatta oğlunun kızla evlenebileceğini söylediğini belirtti. Ancak daha sonra Şükrü A.'nın oğluna ve ailesine tehditler savurduğunu iddia etti.

37 GÜNDÜR YAKALANAMADI

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, cinayet şüphelisi Şükrü A. 37 gündür yakalanamadı. Polis ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN