Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Aziz Yıldırım'a cevap verdi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Aziz Yıldırım'a cevap verdi

Galatasaray'ın 'Tek bilek tek yürek' orgazanisyonunda konuşan başkan Dursun Özbek, Aziz Yıldırım'ın açıklamalarına cevap verdi. Kimseyi hedef almak istemediğini dile getiren Özbek, Yıldırım'a gereken cevabı kamuoyunun vereceğine inandığını dile getirdi.

Aziz Yıldırım’ın hafta içinde yaptığı açıklamalarla ilgili konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Bizim isim zikretmeden konuşmamın sebebi kimseyi hedef göstermemektir. Hedef almak ya da kimse hakkında bir şey söylemek istemiyorum. Kamuoyu bu açıklamaları değerlendirir. Kamuoyu gereken cevabı verecektir.” ifadelerini kullandı.

"Kimseyi kastetmemiştim"

Avrupa’da alınan farklı skorlarla ezeli rakipleri kastedip kastetmediğine ve ‘şike’ kelimesini kullanarak aldığı tepkilere ilişkin soruya ise Başkan Özbek, “Dil sürçmesi, tekerleme gibi düşünün. Fazla skorlu mağlubiyetleri Türk takımlarının almaması gerektiğine inandığım için söyledim. İnsanların ne anladığına bağlı. Sporun ruhunda olan şeyleri söylemeye çalıştım. Kimseyi kastederek konuşmadım” şeklinde konuştu.

Özbek, geçtiğimiz günlerde futbolcularla bir araya geldiği toplantıda ise neler konuştuklarına ilişkin sorulara “Futbolcularıma her zaman güvendim. Yönetim olarak her zaman onların başarıya odaklı olmalarını istedim. Onlarla ağabey kardeş sohbeti içerisinde olmak istedim. Galatasaray’a verdikleri hizmetler için onlara teşekkür ettim” cevabını verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN