Tesla alanların başından dert gitmiyor! 1.6 milyon Tesla sorunlu çıktı: İşte güncellenecek o modeller

Tesla alanların başından dert gitmiyor! 1.6 milyon Tesla sorunlu çıktı: İşte güncellenecek o modeller

Tesla alanların başı bir türlü dertten kurtulamıyor! 1.6 milyon Tesla otomobil sorunlu çıktı! O modeller için geri çağrılma kararı alındı! İşte güncellenecek o modeller...

Çin Devlet Piyasa Düzenleme İdaresi'nin yaptığı açıklamaya göre, Tesla'nın otomatik direksiyon fonksiyonunun manuel sürüşle birleştirilmesinin direksiyon hatalarına neden olduğu tespit edildi. Bu nedenle, Tesla, geri çağrılacak "Model X", "Model S", "Model 3" ve "Model Y" elektrikli araçların toplamda 1,6 milyon adedini düzeltme amacıyla geri çağırdı.

Çin merkezli şirketin Pekin ve Şanghay'daki merkezlerinden uzaktan yazılım güncellemeleriyle gerçekleştirilecek olan düzeltmelerin, sürücülerin güvenliği açısından önem taşıdığı vurgulandı.

O MODELLER GERİ ÇAĞRILDI

tesla-model-x.jpg

Aynı zamanda, 26 Ekim 2022 ile 16 Ekim 2023 tarihleri arasında üretilen 7 bin 538 "Model S" ve "Model X" elektrikli araç da otomatik kapı kilitlerinin çarpışma sırasında açılmasına neden olan bir hata sebebiyle geri çağrıldı. Bu hata da Tesla tarafından uzaktan yazılım güncellemeleriyle düzeltilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN