Kredi kartı kullananlara kara haber! Dün itibariyle başladı: Artık taksit yapılmayacak

Kredi kartı kullananlara kara haber! Dün itibariyle başladı: Artık taksit yapılmayacak

Ünlü ekonomist Barış Soydan, bankaların müşterilerine uyguladığı taksit konusuna ilişkin yeni bir gelişmeyi aktardı. Hali hazırda taksit sayıları azaltılmışken şimdi de tamamen kalkacağı öğrenildi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Ekonomist Barış Soydan'dan kredi kartı kullanıcılarını ilgilendiren önemli bir uyarı geldi. Yüksek enflasyon ve artan faiz oranlarıyla mücadele eden vatandaşlar, kredi kartlarına daha fazla yüklenirken, bu durum kredi kartı taksit uygulamalarında da büyük değişikliklere neden oldu.

yeni-proje-42.jpg

O KARTLARDA TAKSİT TAMAMEN KALDIRILDI

Dün itibariyle büyük bir özel banka, kredi kartları için taksit uygulamasını önemli ölçüde kısıtladı. Şirket kartlarında taksit tamamen kaldırılırken, bireysel kartlarda taksit sayısı sadece 2 ile sınırlandırıldı. Ayrıca, marka tanımlı firmaların taksit uygulamaları da tamamen yasaklandı.

yeni-proje-43.jpg

KREDİ KARTLARINDA TAKSİT SINIRLAMALARI BAŞLADI

Ekonomist Barış Soydan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, yüksek enflasyon karşısında kredi kartı kullanımının artış göstermesiyle birlikte önemli değişikliklerin yaşandığını duyurdu. Soydan'a göre, büyük özel bankalardan biri, dün itibariyle kredi kartı taksit uygulamalarında köklü bir değişikliğe gitti.

Soydan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Talebi daha da baskılamaya devam: En büyük özel bankalardan birinin şirket kartlarına taksiti dün itibariyle kaldırdığı, bireysel kartlarda taksit sayısını 2 ile sınırlandırdığı ve toptan taksit marka tanımlı firmaların hiç bir şekilde taksit yapamayacağı haberleri geliyor."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN