Çeyizlerin gözdesi tekstil devi satıldı! Yeni sahibi Türkiye'nin dev firmalarından: Trink parayla satın aldılar

Çeyizlerin gözdesi tekstil devi satıldı! Yeni sahibi Türkiye'nin dev firmalarından: Trink parayla satın aldılar

Çeyiz dizmek isteyenlerin gözdesi olan tekstil devi satıldı! Yeni sahibi ise Türkiye'nin bir diğer dev firması! Trink parayla satın aldılar...

Erciyes Anadolu Holding'e bağlı olan Doqu Home, 8 Mart'ta gerçekleştirilen bir ihale sonucu satıldı ve belirlenen muhammen bedelin üzerinde bir teklif alındı.

TMSF fon kurulu ve Rekabet Kurumu'nun onayını alan bu satış, Doqu Home'un yeni sahibine devredilmesiyle tamamlandı. İhaleyi kazanan firma, ihale bedelini peşin ödeyerek bugünden itibaren şirketin yönetimini devraldı.

O FİRMA DOQU HOME'U SATIN ALDI

doqu-home.jpg

Uzun yıllardır ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren ve birçok mağazası bulunan Doqu Home, Anadolu Güç Birliği Holding Anonim Şirketi tarafından satın alındı. Şirketin sosyal medya hesabından duyuru yapan CEO Alpaslan Baki Ertekin, 13 Mart 2024 tarihinde alınan geçerli teklifin TMSF fon kurulu ve Rekabet Kurumu tarafından onaylandığını belirtti.

Ertekin, "Firma ihale bedelini peşin olarak ödedi. Bugün itibarı ile Kayseri Ticaret Sicil gazetesinde Doquhome ihaleyi alan şirket adına tescil edilmiştir. Doqu Home Tekstil firması'nı Türkiye Cumhuriyeti uyruklu Anadolu Güç Birliği Holding Anonim Şirketi satın aldı" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN