Düğüne saatler kala feci kaza: Gelin ve damat ölümden döndü

Düğüne saatler kala feci kaza: Gelin ve damat ölümden döndü

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde düğüne saatler kala fotoğraf çekimine giden gelin ve damadın içinde bulunduğu otomobil kaza yaptı. Kazada damat dahil 5 kişi yaralanırken gelin, şans eseri yara alamadan kurtuldu.

Kaza, Kocaeli'nin Körfez ilçesi D-100 kara yolu Kirazlıyalı mevkiinde saat 15.00 sıralarında meydana geldi.

9616121.jpg

Gebze’de akşam yapılacak düğün öncesi fotoğraf çekimi için yola çıkan gelin ve damadın içinde bulunduğu otomobil, yan yoldan ana yola bağlandığı sırada kontrolden çıkarak duvara çarptı.

9616122.jpg

5 KİŞİ YARALANDI

61 KC 232 plakalı otomobili kullanan Enes B., yanındaki Azar S., Kenan H., Yunus B. ve damat Adem B. kazada yaralandı. İhbar üzerine polis ve acil sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.

9616123.jpg

Kazada, gelin Sebanur A. büyük bir şansla yara almadan kurtuldu. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

9616125.jpg

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis ekipleri, kazanın nasıl meydana geldiğini belirlemek için soruşturma başlattı.

9616126.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN