Ünlü ekonomistten korkutan dolar tahmini! Çok ucuz dedi, tarih verdi. Geç kalan başını taşlara duvarlara vuracak

Ünlü ekonomistten korkutan dolar tahmini! Çok ucuz dedi, tarih verdi. Geç kalan başını taşlara duvarlara vuracak

Dolar kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yeni ayla birlikte dolar kurunun ne kadar olacağını merak eden vatandaşlara yönelik yeni bir uyarı geldi. Geçtiğimiz hafta 33 lirayı aşan dolar yeniden 32 liraya gerilerken ünlü ekonomistten korkutan dolar tahmini geldi. Çok ucuz dedi, tarih verdi. Geç kalan başını taşlara duvarlara vuracak. İşte detaylar haberimizde...

Dolar, euro ve Sterlin'de son fiyatlar araştırılıyor. Geçtiğimiz hafta 33 lirayı aşan dolar yeniden 32 lira geriledi. Ünlü ekonomistten çarpıcı açıklama geldi. Çok ucuz dedi, tarih verdi. Geç kalan başını taşlara duvarlara vuracak. Peki dolar bugün ne kadar oldu? Dolar ne kadar olacak? İşte 6 Temmuz 2024 güncel dolar ve euro fiyatları...

ÜNLÜ EKONOMİSTTEN KORKUTAN DOLAR TAHMİNİ! ÇOK UCUZ DEDİ TARİH VERDİ

Yatırımcılar güncel dolar kuru fiyatlarını sorgularken ünlü ekonomistten dikkat çeken bir uyarı geldi. Dolar kurunun iki kat birden artacağını ifade eden ekonomist, "Dolar şu anda çok ucuz. 60 lira olması gerekirken 32 lira olan bir dolar görüyoruz" diyen ünlü ekonomi yazarı Selçuk Geçer "Doları 5 ay daha böyle tutarlar. Sonra sert sıçramalar göreceğiz. Keşke doları adım adım yukarı götürmüş olsalardı. Ama bunu yapmıyorlar. Bedellerini çok ağır bir şekilde ödüyoruz. TL faizi, döviz faizi haline geldi. Dolarda yüzde 100'lük bir ucuzluk söz konusu. Sene sonunda dolar 30 lira olursa şaşırmayacağım. Doları bu seviyelerde tutmak için müthiş para harcanıyor" yorumunda bulundu.

yeni-proje-2024-07-06t141646-984.jpg

6 TEMMUZ 2024 DOLAR NE KADAR OLDU?

Son kapanışını 32.6525 TL 'den yapan Dolar/TL kuru alış fiyatı 32.6491 liradan, satış fiyatı ise 32.656 liradan işlem görüyor.

yeni-proje-2024-07-06t141701-175.jpg

EURO NE KADAR?

Yüzde 0.24'luk bir değişim yaşayan euro ise bugün yukarı ibreyi gösteriyor.Bir önceki kapanışını 35.3799 TL'den yapan euro şu anda 35.3615 TL alış ve 35.3984 TL satış fiyatına sahip.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN