Restoran tuvaletinde doğurdu: Hamile olduğunu 9 ay anlamamış! Müşteriler görmek için sıraya girdi

Restoran tuvaletinde doğurdu: Hamile olduğunu 9 ay anlamamış! Müşteriler görmek için sıraya girdi

Midesine kramp girmesinin ardından tuvaleti geldiğini zanneden kadın doğum yapınca hayatının şokunu yaşadı. İşte detaylar...

ABD'nin Arkansas eyaletine bağlı North Little Rock kentinde yaşayan 26 yaşındaki Tayvia Woodfork, Golden Corral adlı bir restorandayken yaşadığı kramplar için tuvalete ihtiyacı olduğunu fark etti. Tuvaletteyken 37 haftalık hamile olduğu fark etti ve orada doğum yaptı.

Peki, Tayvia Woodfork, hamile bile olduğunu bilmeden nasıl doğum yapabildi?

9 AY BOYUNCA HAMİLE OLDUĞUNU ANLAMAMIŞ

OdaTV'de yer alan habere göre, Tayvia Woodfork'un annesi Tameka, verdiği röportajda; "Midesinin ağrıdığından şikayet ediyordu. Hiçbir işaret yoktu. Hiçbir fikrimiz yok" diye konuştu. Tayvia Woodfork, hamileliğini anlamamasının nedeninin, herhangi bir kilo almaması veya herhangi bir fetal hareket hissetmemesi olduğunu söyledi.

Tayvia Woodfork'un yaşadığı süreç 'gizli hamilelik' olarak biliniyor. Nadir de olsa ortaya çıkıyor ve bir kişinin hamile olduğu ve bu sürenin büyük bölümünde veya tamamında bunun farkına varmadığı durumlar olarak nitelendiriliyor.

RESTORAN MÜŞTERİLERİ BEBEĞİ GÖRMEK İÇİN SIRAYA GİRDİ

Tameka'ya göre, 10 dakika sonra kızını kontrol etmek için tuvalete gitti ve durumun kramptan biraz daha ciddi olduğunu görünce şoke oldu. Tameka, hastaneye gitmeleri gerektiğini düşünseler de kızının bacaklarını hareket ettiremediğini görünce acil servis ekiplerini aradıklarını anlattı.

Tayvia Woodfork, sağlık görevlileri geldiğinde doğum sancıları çekiyordu ve o esnada doğum yaptı. Genç kadın ve küçük bebeği görmek için tüm restoran sıraya girdi.

RESTORANDAN GENÇ KADINA ÇOCUK HEDİYESİ

Tayvia Woodfork, oğluna restoranın adını vererek ona 'Tamaar Kylon Corral Woodfork' adını koydu. Hatta restoran, Tayvia Woodfork'a hediye çeki ve bazı yenidoğan malzemeleri hediye etti.

Golden Corral restoranının sözcüsü, şu yorumu yaptı:

"Ekibimiz, restoranımızda bir bebeğin doğduğu haberine ne kadar şaşırmış olsa da, küçük Tamaar'ın hayatında böylesine önemli bir rol oynamaktan gerçekten onur duyuyoruz. Ancak hiçbir onur, Tamaar'ın 'Altın Corral' markasını kendi adıyla, Tamaar Kylon Corral Woodfork'la taşımasıyla kıyaslanamaz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN