Judas Priest'ten Türkiye'ye mesaj: İstanbul'da görüşmek üzere

Judas Priest'ten Türkiye'ye mesaj: İstanbul'da görüşmek üzere

Heavy Metal'in efsane grubu Judas Priest, 24 Temmuz'da İstanbul'daki Bonus Parkorman'da hayranlarıyla buluşacak. Bu heyecan verici konser öncesinde grubun vokalisti Rob Halford ve baş gitaristi Richie Faulkner, Türkiye'deki hayranlarına özel bir video mesajı gönderdi.

Heavy metal'in öncüleri Judas Priest, 24 Temmuz'da İstanbul Bonus Parkorman'da hayranlarıyla buluşacak. Vokalist Rob Halford ve gitarist Richie Faulkner, Türkiye'deki dinleyicilerine özel bir mesaj göndererek bu heyecanı paylaştı.

"Uzun zamandır Türkiye'de çalmadığımız için geri dönüyor olmaktan çok memnunuz!" diyen Halford ve Faulkner, Judas Priest'in coşkulu heavy metal müziğini, yeni albümleri "Invincible Shield"den şarkılar ve hayranların favorileriyle harmanlayarak unutulmaz bir konser vadediyor.

50 MİLYONDAN FAZLA SATIŞ VE "METAL TANRILARI" UNVANI

1969'da Birmingham, İngiltere'de kurulan Judas Priest, 50 milyondan fazla albüm satışı ile tüm zamanların en başarılı metal gruplarından biri olarak kabul ediliyor. "British Steel" albümündeki "Metal Gods" şarkısıyla "Metal Tanrıları" lakabını alan grup, Grammy ödülleri ve sayısız liste başarısının yanı sıra 2022'de Rock and Roll Onur Listesi'ne de adını yazdırdı.

Mart 2024'te çıkan yeni albümleri "Invincible Shield"i de Türkiye'de hayranlarıyla buluşturacak olan Judas Priest, 24 Temmuz'da Bonus Parkorman'da unutulmaz bir konser deneyimi yaşatacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN