Sergen Yalçın'dan tepki toplayan açıklama! Portekiz maçına saatler kala Montella'yı hedef aldı!

Sergen Yalçın'dan tepki toplayan açıklama! Portekiz maçına saatler kala Montella'yı hedef aldı!

Antalyaspor ile yollarını ayıran Sergen Yalçın, bu akşam Portekiz ile karşılaşacak A Milli Takım'da İtalyan teknik adam Montella'yı hedef alan açıklamalara imza attı.

DİLEK KARAGÖZ

Son olarak Antalyaspor'u çalıştıran ve Akdeniz ekibinde aldığı başarısız sonuçların ardından görevine son verilen teknik direktör Sergen Yalçın, A Milli Takım'ın bu akşam Portekiz ile oynayacağı karşılaşmaya saatler kala İtalyan teknik adam Vincenzo Montella'ya sert eleştirilerde bulundu.

Kafa Sports Yotube kanalında gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlayan Sergen Yalçın, Portekiz karşılaşmasına saatler kala Montella'nın tercihlerini eleştirdi.

İtalyan teknik adamın Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Semih Kılıçsoy'u Gürcistan karşılaşmasında yedek bırakmasına tepki gösteren Sergen Yalçın, "Semih Kenan’dan daha mı kötü oynardı? Ona da şans ver, o da 18 yaşında, o da belki Avrupa’ya gidecek. Arda ve Kenan Avrupa’ya gitmiş Semih Avrupa’ya gidemez mi? Bırak gitsin, oynat gitsin. Gürcistan’la oynuyorsun 5 savunmacı sokacağına 3 tane hücumcu sok…" diye konuştu.

Sergen Yalçın'ın grup aşamasında ilk maçı kazanan A Milli Takım patronu Montella'ya yönelik eleştirileri sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN