Hikmet Karaman Arda Güler gerçeğini açıkladı! Milli Takım'ın kaldığı otele gitti şoke eden gerçeği öğrendi

Hikmet Karaman Arda Güler gerçeğini açıkladı! Milli Takım'ın kaldığı otele gitti şoke eden gerçeği öğrendi

Türkiye A Milli Takım'ında Arda Güler krizi devam ediyor. 19 yaşındaki yıldız oyuncumuz teknik direktör Montella tarafından Portekiz maçında ilk 11'e alınmamış ve maçında bitimine 20 dakika kala sahaya sürülmüştü. Bu değişiklik büyük tepki çekerken Arda Güler'in neden kadroya alınmadığı merak konusu oldu. Beklenen açıklama ise geldi. Hikmet Karaman Arda Güler gerçeğini açıkladı! Milli Takım'ın kaldığı otele gitti şoke eden gerçeği öğrendi. İşte detaylar haberimizde...

Tecrübeli teknik direktör Hikmet Karaman, EURO 2024'ü takip ederken A Milli Takım'da yaşanan Arda Güler kriziyle ilgili bomba gibi bir açıklama yaptı. Karaman, Portekiz maçından önce tesadüfen Milli Takım'ın kaldığı otele gittiğini ve orada öğrendikleriyle adeta şoke olduğunu ifade etti.

ARDA GÜLER'İN OYNAMAYACAĞINI ÖĞRENDİM!

Karaman, otelde yaptığı sohbetlerde Yunus, Zeki ve Kerem'in ilk 11 oynayacağını, ancak Arda Güler'in forma giyemeyeceğini öğrendiğini açıkladı. Arda'nın maç günü ağrıları olduğunu söylediğini ancak bunu gizli tutmak istediğini belirtti.

yeni-proje-2024-06-25t121857-075.jpg

"REAL MADRİD OYUNCUSUNU KİMSE KESEMEZ!"

Karaman, "Bir önceki maçta iyi oynamış ve gol atmış bir Real Madrid oyuncusunu kimse kesmez, kesemez" diyerek Arda Güler'in oynatılmamasına şaşırdığını dile getirdi. Ayrıca, Arda'nın Gürcistan maçının ilk yarısında vasat oynadığını ve ikinci yarıda Barış Alper Yılmaz'ın yerine oyuna girerek daha etkili olduğunu belirtti.

yeni-proje-2024-06-25t121916-124.jpg

ARDA GÜLER GERÇEĞİ NEDİR?

Hikmet Karaman'ın açıklamaları, Arda Güler'in sakatlığıyla ilgili soru işaretlerini artırırken, Milli Takım'da yaşananların perde arkasını da gözler önüne serdi. Arda Güler'in gerçek durumu ve neden oynamadığı ise hala merak konusu olmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN