Çirkin paylaşımıyla tepki çekmişti! Graba'nın eşi tehditler aldığını açıkladı

Çirkin paylaşımıyla tepki çekmişti! Graba'nın eşi tehditler aldığını açıkladı

Türkiye'nin Şampiyonlar Lig'deki temsilcisi Galatasaray'ın 2-2 berabere kaldığı rakibi Kopenhag'ın kalecisi Kamil Grabara açıklamalarıyla sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini topladı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Grabara'nın eşi sosyal medya hesabından aldığı tehdit mesajlarını açıkladı.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk hafta maçında sahasında Kopenhag ile karşılaştı. Rams Park'taki mücadelede 2-0 geriye düşen Galatasaray, skoru 2-2'ye getirerek 1 puan aldı.

Maçın ardından Kopenhag'ın Polonyalı kalecisi Kamil Grabara karşılaşmanın ardından yaptığı, "O b.k çukurunda 3 puanı hak ettik ama hayat bu! Devam edeceğiz" paylaşım sonrasında Galatasaraylıların tepkisini çekti.

Bu gelişmelerin ardından Grabara'nın eşi aldığı tehdit mesajları aldığını açıkladı. Grabara'nın eşi sosyal medya hesabından kendisine gelen mesajları paylaştı.

Galatasaray maçı sonrasında birçok kullanıcının küfürlü ve tehdit yazılarını paylaşan Dominika Robak, "Nasıl bir dünyada yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

gs.jpg

NE OLMUŞTU?

Kopenhag'ın Polonyalı kalecisi Kamil Grabara, Galatasaray maçının ardından sosyal medya hesabından çirkin bir paylaşım yaptı.

24 yaşındaki eldiven, "Bu bok çukurundan üç puanla ayrılmayı hak etmiştik ama hayat bu, devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Galatasaraylı taraftarlar söz konusu paylaşıma büyük tepki gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN