Giovanni van Bronckhorst Beşiktaş'ın tarihine geçti! 27 yıl sonra ilk kez...

Giovanni van Bronckhorst Beşiktaş'ın tarihine geçti! 27 yıl sonra ilk kez...

Beşiktaş'ın Hollandalı teknik adamı Giovanni van Bronckhorst, 27 yıl sonra bir ilke imza atarak Beşiktaş'ın tarihine geçen bir başarıya imza attı.

Trendyol Süper Lig'in 9. hafta karşılaşmasında dün akşam evinde Konyaspor'u konuk eden Beşiktaş, rakibini 2-0 mağlup ederek şampiyonluk yürüyüşünü sürdürdü. Puanını 20'ye yükselten siyah-beyazlı ekip, Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst yönetiminde 27 yıl sonra bir ilke imza attı.

Opta'nın aktardığına göre; Giovanni van Bronckhorst,John Benjamin Toshack'tan bu yana Süper Lig'de Beşiktaş'ın başında çıktığı ilk dört iç saha maçını kazanan ilk teknik direktör oldu. John Benjamin Toshack, söz konusu başarıyı 1997-98 sezonunda gerçekleştirmişti.

Tecrübeli Hollandalı teknik adam ayıca 2003-2004 sezonundan bu yana ilk kez bir sezona seyircisi önünde dörtte dört yaparak başladı.

Kartal, bu sezon Hollandalı teknik adam yönetiminde 13 karşılaşmada 8 galibiyet 3 beraberlik ve 2 yenilgi elde etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN