Manisalılar Türkiye’nin ilk çevreci filmini birlikte izledi

Manisalılar Türkiye’nin ilk çevreci filmini birlikte izledi

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Manisa Tarzan’ı ve Çevre Günleri” etkinliği kapsamında Atatürk Kent Parkında Manisa Tarzanı film gösterimi gerçekleştirildi.

1994 yılında çekilen ve Türkiye’nin ilk çevreci filmi olma özelliğini taşıyan Manisa Tarzanı filmi, izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri etkinlikleri kapsamında Atatürk Kent Parkı’nda Manisa Tarzanı film gösterimi gerçekleştirildi.

1994 yapımı film, Türkiye’nin ilk çevreci filmi olma özelliğini taşıyor. Manisa Tarzanı filmi, yaşamını doğa ve insan sevgisine adayan, çevre gönüllüsü, İstiklal Madalyası sahibi, eski asker Ahmet Bedevi’nin ölü doğayı yeşille yeniden canlandırmak için verdiği mücadeleyi konu alıyor.

Filmin Künyesi

Yönetmen Orhan Oğuz
Yapımcı Cengiz Ergün -Oktay Barkan
Senarist Nuray Oğuz
Hikâye Mustafa Pala

Oyuncular
Talat Bulut
Serap Sağlar
Pınar Avşar
Ayton Sert
Kutay Köktürk
Özlem Savaş
Nihat Nikerel
Ali Rıza Özbilgiç
Server Mutlu
Murat Ergür
Erdim Boray
Sezer Soykök
İbrahim Olam
Nurettin Özel

Müzik Atilla Özdemiroğlu
Görüntü yönetmeni Orhan Oğuz

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN