İzmir'den emeklilere büyük kıyak! Dar gelirli ve emeklilere bedava dağıtılacak: Bir kuruş bile ödemek yok

İzmir'den emeklilere büyük kıyak! Dar gelirli ve emeklilere bedava dağıtılacak: Bir kuruş bile ödemek yok

İzmir Büyükşehir Belediyesi duyurdu! İzmir'den emeklilere büyük kıyak! İzmir’de yaşayan emeklilerin cebinden bir kuruş dahi çıkmayacak. Dar gelirli ve emeklilere bedava dağıtılacak! Üstelik nakit desteği de verilecek...

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yönelik önemli destekler sunmaya hazırlanıyor. Belediye tarafından yapılan açıklamaya göre, Ramazan boyunca emekli ve ihtiyaç sahibi olanlara iftar yemeği dağıtılacak ve ekonomik sıkıntı çeken ailelere nakit destek verilecek.

521 BİN KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ DAĞITILACAK

resim-2024-03-11-175001395.png

İftar yemeği dağıtımı kapsamında İzmir genelinde 12 ilçede 25 farklı noktada iftar sofraları kurulacak. Toplamda 521 bin kişiye iftar yemeği dağıtılacak ve 70 bin kişilik iftar sofrası hazırlanacak. İftar programlarına katılanlara ney dinletisi de sunulacak. Ayrıca, İzmir'in çeşitli bölgelerinde bulunan Bizİzmir Dayanışma Noktaları ve 12 mahallede Ramazan boyunca 450 bin kişilik iftar yemeği verilecek. Hafta sonları da açık olan Bizİzmir Dayanışma Noktaları, ihtiyaç sahiplerine sürekli destek olacak.

45 MİLYON NAKİT DESTEĞİ SAĞLANACAK

Şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınları da unutulmayacak. Bu kapsamda bin kişilik özel iftar programları düzenlenecek.

Ayrıca, Ramazan Bayramı öncesi 55 bin 500 haneye İzmir Şehir Kartı aracılığıyla 45 milyon nakdi destek sağlanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN