Belediye üstyapı çalışmalarını yoğunlaştırdı

Belediye üstyapı çalışmalarını yoğunlaştırdı

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, şehrin farklı noktalarında yürütülen onarım ağırlıklı çalışmalar ile yaşam kalitesinin yükseltilmesi hedefleniyor.

Şehir genelinde yapılan detaylı planlama sonucunda başlatılan bu çalışmalar kapsamında, yol, kaldırım ve merdiven onarımları yapılırken, bazı bölgelerde ise yeni kaldırım imalatları gerçekleştiriliyor.

Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların günlük yaşamlarını daha konforlu hale getirmek amacıyla bu çalışmaların aciliyet sırasına göre titizlikle yürütüldüğünü belirterek: “Şehrin her kesimine dokunacak ve kalıcı faydalar sağlayacak bu çalışmaları önemsiyoruz. Daha yaşanabilir bir Giresun için ayrım yapmadan tüm mahallelerimizde çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN