Fenerbahçe'den Fransız forvet! Jose Mourinho bizzat arayıp temasa geçti. Ali Koç 20 milyon euroluk yıldızı alıp gelecek

Fenerbahçe'den Fransız forvet! Jose Mourinho bizzat arayıp temasa geçti. Ali Koç 20 milyon euroluk yıldızı alıp gelecek

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde transfer haberleri peş peşe geliyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'den Fransız forvet! Jose Mourinho bizzat arayıp temasa geçti. Ali Koç 20 milyon euroluk yıldızı alıp gelecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu kıl payı kaybeden Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Özellikle hücum hattı için ek takviyelerde bulunmak isteyen sarı-lacivertli yönetim yılın bomba haberinin patlattı. Fenerbahçe'den Fransız forvet! Jose Mourinho bizzat arayıp temasa geçti. Başkan Ali Koç 20 milyon euroluk yıldızı alıp gelecek.

FENERBAHÇE'DEN FRANSIZ FORVET

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Forvet arayışında olan sarı-lacivertliler aradığı ismi sonunda buldu. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, Rennes'in Fransız yıldızı Martin Terrier'ı gündemine aldı. Socutlar tarafından, Mourinho'ya önerilen isme Portekizli'den onay çıkınca ilk temas kuruldu.

yeni-proje-2024-07-07t125417-027.jpg

MOURINHO BİZZAT ARAYIP TEMASA GEÇTİ! ALİ KOÇ 20 MİLYON EUROLUK YILDIZI ALIP GELİYOR

Piyasa değeri 20 milyon euro olan Terrier'ın sözleşmesi 2026'da bitiyor. Fransız sol kanat için sarı-lacivertlilerin 15 milyon euro civarında bir bonservis bedeli önerdiği Rennes'in de teklife sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

yeni-proje-2024-07-07t125434-843.jpg

Ana mevkisi sol kanat olan Martin Terrier, santrfor ve on numara olarak sahada görev alabiliyor. Başkan Ali Koç'un ise bu transferi yakından takip ettiği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN