Başkan Köse Ordu’da Kent Lokantasının açılışına katıldı

Başkan Köse Ordu’da Kent Lokantasının açılışına katıldı

Ekonomik koşulların her geçen gün ağırlaştığı Türkiye’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve Cumhuriyet Halk Partili belediyelerce yaygınlaştırılan Kent Lokantası Ordu’da da açıldı.

Altınordu’da hizmet verecek olan lokantanın açılışına Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’de katıldı.

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin daveti üzerine açılış törenine katılan Başkan Fuat Köse Kent Lokantasının hayırlı olması dileğinde bulunarak Başkan Ulaş Tepe’yi tebrik etti.

Artan yaşam maliyetlerinin yükünü hafifletmeyi amaçlayan Altınordu Belediyesi tarafından belediye hizmet binasının altında 160 m2’lik bir alanda hizmet verecek Kent Lokantası, lokantacı esnaf ile rekabet etmemek için hafta içi her gün 13.00-16.00 saatleri arasında kapılarını vatandaşlara açacak.

Lokantada rahatlıkla her gün aynı anda 50 kişinin yemek yiyebileceği, toplamda ise günlük hedefin 500 kişiye yemek hizmeti vermek olduğu bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN