Başkan Bakkalcıoğlu’na Hisarcıklıoğlu’ndan ziyaret

Başkan Bakkalcıoğlu’na Hisarcıklıoğlu’ndan ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Bozüyük ziyareti kapsamında Bozüyük Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Bakkalcıoğlu ile bir araya geldi.

Hisarcıklıoğlu, Başkan Bakkalcıoğlu ile bir süre görüşerek sohbet etti. Bilecik TSO Başkanı Mehmet Ergün, Bozüyük TSO Başkanı Veli Çelik, Eski Devlet Bakanı ve Milletvekili Bahattin Şeker, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin sonunda Başkan Bakkalcıoğlu, Hisarcıklıoğlu’na plaket takdiminde bulunarak Türk Bayrağı ve Nutuk hediye etti. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’da Başkan Bakkalcıoğlu’na misafirperverliği için teşekkür ederek ziyaretinin anısına “Cihan Harbi’nde Türkler” adlı kitabı takdim etti. Başkan Bakkalcıoğlu, “Sayın Hisarcıklıoğlu’na sanayi ve ticaret kenti Bozüyük'ümüze göstermiş olduğu ilgi ve alaka ile TOBB olarak ilçemize kazandırdıkları, inşaatı tamamlanma noktasına gelen anaokulu için teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN