Ziraat Bankası kartı olan yaşadı! O marketten alışveriş yapanlara 200 TL hediye: Ay sonuna kadar giden alacak

Ziraat Bankası kartı olan yaşadı! O marketten alışveriş yapanlara 200 TL hediye: Ay sonuna kadar giden alacak

Ziraat Bankası, dönem dönem müşterilerini sevindirecek kampanyalar yapıyor. Bu kampanyalar kapsamında bir yenisine daha imza attı. Ziraat Bankası kartı olanlar o marketten alışveriş yaptıkları takdirde 200 TL hediye kazanacak. İşte kampanyanın detayları…

Ziraat Bankası tarafından başlatılan kampanya kapsamında Ziraat Bankası müşterileri Bankkart kartlarıyla alışveriş yaptıkları takdirde 200 liralık hediye kazanacak. Söz konusu bu kampanya 1 Şubat tarihinde başlarken bu ayın sonuna kadar süreceği müjdesiyle müşterilere duyuruldu. İşte kampanyanın ayrıntıları…

METRO MARKETE GİDENLER YAŞADI

Aydınlık'ta yer alan habere göre, Ziraat bankası'nın başlatmış olduğu bu kampanyaya katılmak isteyen müşteriler Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den ve SMS ile katılım sağlayabiliyor. Bu kapsamda Bankkart Mobil uygulamasına girerek “Kampanyaya Katıl” butonuna tıklayıp ya da METRO yazarak 4757'ye SMS gönderip katılım sağlanıyor. Ayrıca sms üzerinden katılım sağlayacak kişilerin bankaya kayıtlı numara üzerinden mesaj göndermeleri gerekiyor öte yandan bir müşterinin kampanya dönemi boyunca maksimum 200 TL kazanma şansı bulunuyor.

yeni-proje-39.jpg

Bankkart ile Metro marketlerden tek seferde yapılan ilk 2 bine 500 TL ve üzeri alışverişlerde müşteriler 200 liralık Bankkart lira kazanacak. 1 Şubat 2024 tarihinde başlayan bu kampanya 29 Şubat 2024 tarihine kadar devam edecek.

yeni-proje-40.jpg

Müşterilerin kampanyadan kazandıkları Bankkart liralar 7 mart 2024 tarihine kadar söz konusu karta yüklenecek. Bunun yanı sıra Bankkart lira toplayan kişiler bu liraları 17 Nisan 2024 tarihine kadar yalnızca Metro marketlerde kullanabilecek. Kişilerin kullanmadıkları Bankkart liralar 18 Nisan 2024 tarihinde banka tarafından geri alınacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN