Yola çıkacaklar dikkat! İstanbul, Ankara, Adana, İzmir... Karayollarında çalışmalar başladı: Bu yollar kapalı olacak

Yola çıkacaklar dikkat! İstanbul, Ankara, Adana, İzmir... Karayollarında çalışmalar başladı: Bu yollar kapalı olacak

Yola çıkacaklar dikkat, bu listeye göz atmadan sakın çıkmayın. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında İstanbul, Ankara, Adana, İzmir gibi birçok ilde yollar trafiğe kapalı olacak. İşte, trafiğe kapanacak o yollar…

Karayolları Genel Müdürlüğü, çeşitli otoyol ve bağlantı yollarında yürütülen bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı yolların kapatıldığını duyurdu. İşte, güncel kapalı yollar ve alternatif ulaşım bilgileri.

İzmir-Çeşme Otoyolu

İzmir-Çeşme Otoyolu'nun 6-11. kilometrelerindeki üstyapı iyileştirme ve yenileme çalışmaları nedeniyle, ulaşım bant aktarımı ile iki yönlü sağlanıyor. Sürücülerden, bakım çalışmaları devam eden kesimlerde yavaş gitmeleri ve trafik işaretlerine uymaları önemle rica ediliyor.

Anadolu Otoyolu

Anadolu Otoyolu'nda Bolu Doğu-Yeniçağa kavşakları kesimindeki 20-22. kilometrelerdeki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle, Ankara istikameti trafiğe kapatılmıştır. Ulaşım, diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak devam etmektedir.

Toprakkale-İskenderun Otoyolu

Toprakkale-İskenderun Otoyolu'ndaki Serbest Bölge-Gözeneler kavşaklarındaki üstyapı onarım çalışmaları dolayısıyla Adana istikameti trafiğe kapatılmıştır. Bu kesimde trafik akışı, Hatay istikametinden kontrollü olarak sağlanıyor.

Ankara-Niğde Otoyolu

Ankara-Niğde Otoyolu'nun bağlantı yolu ve Kırşehir istikametindeki çalışmalar nedeniyle ulaşım tek şeritten sürdürülmektedir. Sürücülerin dikkatli olması önerilmektedir.

İstanbul-Şile Yolu

İstanbul-Şile Yolu'nda 52-53. kilometreler arasındaki yapım çalışmaları sebebiyle, İstanbul yönünde sağ şerit trafiğe kapatılmıştır. Ulaşıma tek şeritten izin verilmektedir.

karayollarinda-calisma-olan-yerler.jpg

DİĞER KAPALI YOLLAR

  • Beyşehir-Isparta Yolu: 25-44. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü sağlanıyor.
  • Samsun-Ankara Yolu: 34-40. kilometrelerindeki üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle sürücülerin dikkatli olmaları gerekmektedir.
  • Ereğli-Devrek Yolu: 0-12. kilometrelerindeki asfalt çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü bir şekilde sürdürülüyor.
  • Hopa-Borçka Yolu: Birinci kilometredeki dere taşkını nedeniyle Borçka-Hopa yönü trafiğe kapandı; ulaşım servis yolundan kontrollü gerçekleştiriliyor.
  • Şarkışla-Altınyayla-Ulaş Yolu: 40-45. kilometrelerindeki asfalt çalışmaları dolayısıyla sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem taşımaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN