Yalıkavak açıklarında korku dolu anlar! Mega yat motoryata çarptı: Korku dolu çığlıklar kameralara böyle yansıdı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Mahallesi açıklarında korku dolu anlar yaşandı. MEga yat, hareket halindeki motoryata çarptı. Motoryattaki ailenin korku dolu anları cep telefonu kameralarıyla kaydedildi...

Muğla'nın Bodrum ilçesi Yalıkavak Mahallesi açıklarında yaşanan yat kazası, bölgede büyük bir şaşkınlık ve panik yarattı. Milyon dolarlık ICE isimli mega yat, seyir halindeyken önünde ilerleyen AMEY isimli motoryata çarptı. Çarpışma anı, motoryatta bulunan bir kişinin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve kayıtlara yansıyan görüntüler, kazanın şiddetini ve yaşanan korku dolu anları gözler önüne serdi.

ÇARPIŞMA ANI VE SONRASI GÜRÜLTÜ SAHİLE ULAŞTI

Yalıkavak açıklarında meydana gelen kazada, mega yat ICE'nin, motoryat AMEY ile çarpışması sonucu her iki teknede de ciddi maddi hasar meydana geldi. Çarpışma anındaki gürültü o kadar yüksekti ki sahile kadar ulaştı. Olay sırasında yatların içinde bulunanlar arasında büyük bir panik yaşandı. Özellikle motoryatta bulunan 6 kişilik ailenin çocuklarının yaşadığı korku dolu anlar, cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi. Olayda can kaybı olmaması ise teselli kaynağı oldu.

2005 yılında Almanya'da inşa edilen ve oldukça lüks donanımlara sahip olan ICE isimli mega yat, 14 misafir kapasiteli ve 27 kişilik mürettebatıyla hizmet veriyor. Yatın içinde güzellik salonu, sauna, asansör, spor salonu, klima ve hatta bir helikopter pisti bulunuyor. ICE'nin sahibinin kimliği ise henüz açıklanmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN