Türklerden önce Avrupalılar keşfetti! O köye her yerden akın var. 9 günlük tatili değerlendirmek isteyen o saklı cennete koşuyor

Türklerden önce Avrupalılar keşfetti! O köye her yerden akın var. 9 günlük tatili değerlendirmek isteyen o saklı cennete koşuyor

Ramazan Bayramına sayılı günler kala vatandaşlar 9 günlük tatil için huzurlu kaçış noktaları arıyor. Tatilini sakin, kafa dinlemeli, eğlenmeli ve doğanın tadını çıkararak yapmak isteyen kişilere muazzam bir kaçış noktası geldi. Bu yer yeşil doğası ve mavi deniziyle sizi kendinizden geçirecek. O köye her yerden akın var. 9 günlük tatili değerlendirmek isteyen o saklı cennete koşuyor. Buradan daha huzurlu bir yer var mı sizce? İşte gizli cennet...

9 günlük Bayram Tatili için halen yer bulamayanlar dikkat. Bu saklı köyü gören bir daha memleketine gitmiyor. Türklerden önce Avrupalılar keşfetti! Berrak denizi ve yeşil doğasıyla adeta göz kamaştırıyor. Her tarafı saklı cennet resmen. 9 günlük tatili değerlendirmek isteyen o saklı cennete koşuyor. Bundan daha iyi bir tatil fırsatı olamaz. Gelin beraber Ege'nin Şarköy'ünü beraber gezelim.

O KÖYE AKIN EDİYORLAR! İŞTE SAKLI CENNETİN YERİ

Şarköy, Türkiye'nin kuzeybatısında, Marmara Denizi kıyısında yer alır ve Tekirdağ iline bağlıdır. Doğu Trakya'nın güneyinde konumlanmıştır. İstanbul'dan Şarköy'e ulaşım oldukça kolaydır. İstanbul'dan özel araçla veya toplu taşıma ile Tekirdağ'a ulaştıktan sonra, Tekirdağ'dan Şarköy'e düzenli otobüs seferleri bulunmaktadır. Ayrıca araç kiralama seçeneği de mevcuttur.

yeni-proje-2024-04-05t113959-073.jpg

ŞARKÖY'DE GEZİLECEK VE YAPILACAK ETKİNLİKLER NELER?

Şarköy'de yapılacak pek çok etkinlik bulunmaktadır. Altın kumlu plajlarda güneşlenmek, denizde yüzmek, doğa yürüyüşleri yapmak, tarihi ve kültürel zenginlikleri keşfetmek, şarap tadımı etkinliklerine katılmak gibi aktiviteler yapılabilir.

yeni-proje-2024-04-05t114112-433.jpg

Şarköy'ün ünlü mutfağında taze deniz ürünleri ve yöresel lezzetler bulunur. Balık çeşitleri, mezeler ve özellikle Şarköy şarapları damakları şenlendirir. Sahil boyunca yer alan balık lokantalarında ve meyhanelerde yöresel lezzetleri deneyebilirsiniz.

Şarköy'de konaklamak için birçok seçenek mevcuttur. Şehir merkezinde veya plajların yakınında butik oteller, pansiyonlar ve tatil köyleri bulunmaktadır. Ayrıca kamp yapmak isteyenler için doğal güzelliklerle çevrili kamp alanları da mevcuttur.

yeni-proje-2024-04-05t114027-661.jpg

ŞARKÖY'DE GEZİLMESİ GEREKEN YERLER

  • Kırklareli Kapı: Osmanlı döneminden kalma tarihi kapı.
  • Ayazma Kilisesi: Bizans dönemine ait önemli bir kilise.
  • Şarköy Plajları: Altın kumlu ve berrak denizli plajlar.
  • Şarköy Şarap Üretim Tesisleri: Ünlü Şarköy şaraplarının üretildiği yerler.
  • Doğa Yürüyüşü Rotaları: Şehrin doğal güzelliklerini keşfetmek için ideal parkurlar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN