Türkiye’nin tatil cenneti! Sakinlik ve huzur arayan koşuyor! En güzel tatil bu koyda yapılır

Türkiye’nin tatil cenneti! Sakinlik ve huzur arayan koşuyor! En güzel tatil bu koyda yapılır

Tatil planı yapanlar bu yeri sakın gözden kaçırmasın. Sakinlik ve huzur arayanlar Türkiye'nin en sevilen koylarını tek tek dolaşıyor. Tatil denildiğinde en keyifli vakitler bu konuda geçiyor. İşte Türkiye'nin en sevilen koyu…

Tatil denildiğinde birçok kişinin aklına Muğla geliyor. Eşsiz güzellikleri içerisinde barındıran Muğla Fethiye ilçesine bağlı Faralya ile eşsiz bir tatil deneyimi sunuyor. Son yıllarda en popüler yerlerden biri olarak karşımıza çıkan Faralya muhteşem manzaraları, sakin atmosferi ve doğal güzellikleri ile cennetin Türkiye'deki izi oldu. Doğanın eşsiz güzellikleri sizi büyüleyecek. İşte Türkiye'nin en sevilen koyu…

TÜRKİYE'NİN EŞSİZ MANZARASI

Muğla'nın en dikkat çekici tatilin mekanları arasında görülen Faralya, kayalıkların tepesine uzanan köy evleri ve maviliğin uçsuz bulacaksınız manzarasını misafirlerine sunuyor. Ziyaretçiler bu manzara karşısında büyülenip kalıyor.

Türkiye'nin 6 gizli cennetinden biri: Faralya - Turizm Günlüğü

Yemyeşil ormanların arasında göz kırpan masmavi temiz ve tertemiz havası ile doğal severler Faralya'ya adeta aşık oluyor. Yapacağınız doğa yürüyüşlerinin yanı sıra Kelebekler Vadisi ve Kabak Koyu gibi doğal güzellikleri keşfetme fırsatı da yakalayabilirsiniz. Ferhan yaya bağlı olan Kelebekler Vadisi'nde Kabak Koyu Türkiye'nin en turistik bölgelerinden biri olarak biliniyor. El değmemiş doğası ve şelaleleri ile adeta doğa tutkunlarına hitap eden Kelebekler Vadisi, Kabak Koyu ile bohem atmosfer ve sakin bir tatil fırsatı sunuyor.

FARALYA'DA NELER YAPILIR?

Oldukça geniş bir ziyaretçi yapısına sahip olan Faralya, birçok farklı aktivite yapma imkanı da sunuyor. Burada doğa yürüyüşleri yapabileceğiniz gibi Trekking rotaları oluşturabilir Kelebekler Vadisi ve Kabak Koyu'nu ziyaret edebilirsiniz. Masmavi turkuaz denizde yüzerek teninizi bronzlaştırabilir deniz ürünlerini tadarak yerel pazarlarda alışveriş yapabilirsiniz.

Likya Yolu: 2. Gün, Faralya - Aktaş - Kabak Koyu | Hasan Yılmaz

FARALYA KOYU’NA NASIL GİDİLİR?

Faralya’ya gitmek isteyenler için ulaşım son derece basittir. Fethiye'den kalkan dolmuşlar veya otobüsler ile birlikte ulaşımı sağlayabileceğimiz gibi alternatif olarak Fethiye'den Kalkan tekne turları ile bu koya ulaşmak mümkündür. Her bütçeye uygun konaklama seçeneği bulunurken lüks otellerden pansiyonlara kadar çeşitli konaklama fırsatları bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN