Oyuncular Sendikası'nın yeni başkanı Zuhal Olcay oldu

Oyuncular Sendikası'nın yeni başkanı Zuhal Olcay oldu

Türk tiyatro ve sinema dünyasının önemli bir sivil toplum kuruluşu olan Oyuncular Sendikası, 5. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirerek yeni dönem için önemli bir adım attı. Yapılan seçimler sonucunda sendikanın yeni başkanı Zuhal Olcay oldu.

Oyuncular Sendikası'nın 5'inci Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Uzun yıllardır sektörde aktif olarak görev alan ve oyunculuk kariyerinin yanı sıra sendika çalışmalarına da büyük önem veren Zuhal Olcay, Oyuncular Sendikası'nın yeni başkanı oldu.

"Yeni dönemde görev alacak Yönetim Kurulumuz, Denetleme Kurulumuz ve Disiplin Kurulumuz delegelerimizin oylarıyla belirlendi" notuyla yapılan paylaşımda Oyuncular Sendikası'nın üyeleri belirlendi:

Genel Başkan: Zuhal Olcay
Genel Sekreter : Atilla Gündoğdu
Genel Mali Sekreter : Taner Rumeli
Yönetim Kurulu Üyesi: Gizem Erman Soysaldı
Yönetim Kurulu Üyesi : Arda Kavaklıoğlu
Yönetim Kurulu Üyesi : Cem Yiğit Üzümoğlu
Yönetim Kurulu Üyesi : Özlem Zeynep Dinsel
Yönetim Kurulu Üyesi : Esin Aslan
Yönetim Kurulu Üyesi : Yasin Yürekli

Geçtiğimiz akşam KKTC'de sahne alan Emre Altuğ, konser öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Son dönemde çıkardığı "Geçiyor" isimli şarkının kayıtları sırasında duygusal anlar yaşadığını belirten Altuğ, kayıt sırasında gözyaşlarını tutamadığını ifade etti.

Altuğ, sosyal medyada paylaştığı video ile şarkının kendisi için anlamını “Bir şarkıyı kaydederken insanın son 10 yılı gözünün önünden geçer mi?” notuyla özetlemişti.

Bu paylaşım sonrası kendisine son 10 yılda yaşadıkları sorulduğunda, Altuğ içini döktü:

“Boşandım, annemi ve babamı kaybettim. Dolandırıldım, büyük bir maddi kayıp yaşadım. Çok ağır depresyonlar geçirdim. Beni ayakta tutan oğullarım oldu. Sırtımı onlara yasladım. Dolayısıyla bu şarkı bana biraz bunları hatırlatıyor. Benim için çok ağır oldu, ama kötü günlerimi çok fazla belli etmemeye çalışıyorum."

Emre Altuğ, 2015 yılında büyük bir aşkla evlendiği Çağla Şıkel ile yollarını ayırmıştı. Kuzey ve Uzay adında iki oğlu olan eski çift, ayrılık sonrası dostluklarını koruyarak örnek bir ebeveynlik sergilemeyi başardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN