Oğlu için yapmıştı, şimdi İngiltere'ye satıyor! Dünyada ilk kez Türkiye'de üretildi, yerli ürüne ilgi yağıyor

Oğlu için yapmıştı, şimdi İngiltere'ye satıyor! Dünyada ilk kez Türkiye'de üretildi, yerli ürüne ilgi yağıyor

Sadece oğlu için bir deneyime imza atmak isteyen mühendis baba, İngiltere'ye kadar ulaşan mükemmel bir teknolojiye adını yazdırdı. Dünyada ilk kez Türkiye'de üretimi yapıldı. Yerli ürüne ilgi her geçen gün ilgi artmaya devam ediyor. Türkiye'nin yerli ve milli gururu herkesin göğsünü kabartıyor.

Dünyada ilk kez patentli bir şekilde Türkiye'de üretimi yapılan elektrikli bisiklet bildiğiniz tüm bisikletlerden çok daha farklı bir sistem ile İngiltere'ye kadar ulaşıyor. Hem ürün hem de teknolojisi patentli bir şekilde korumaya alınan bu sistem İngiltere'de bazı ürünleri ile satışa çıkarıldı. Her şeyiyle Türkiye'ye ait olan bu ürün yerli ve milli gururumuz olarak adını Avrupa'ya da yazdırdı.

5 YIL ÖNCE YAPIMINA BAŞLANDI

5 yıl önce kendi çocuğu için yaptığı elektrikli bir bisiklet prototipi üzerinden muhteşem bir teknoloji imza atan elektrik mühendisi Gökhan Yağcı, Genoride adını dünyaya yazdırdı. Oğluna bisiklet arayışına giren mühendis baba değişik bisikletler denese de umduğunu bulamadı. 4 tekerlekli bisikletler, iki tekerlekli bisikletler hatta akülü arabalar derken çocuğunun her arazide rahat bir şekilde kullanabileceği bir ürüne ulaşamadı.

Dünyanın ilk elektrikli çocuk bisikleti Genoride markası ile piyasaya çıkıyor - Ekonomim

Elektrik mühendisi olmasının da verdiği avantajla birlikte çocuğu için kendi bisikletini kendi yapmaya karar veren elektrik mühendisi Gökhan Yağcı, enerji sektöründe çalışırken kendi istekleri doğrultusunda yeni bir ürün üretti. Pedalla elektrik üretebilen muhteşem bir teknoloji imza atan mühendis baba, bir prototip üzerinden çalışmalarını yürüttü.

OĞLU İLE FARKLI DENEYİMLER YAŞADI

Oğlunun her arazide kullanabileceği muhteşem bir bisiklete imza atan Gökhan Yağcı, pedalla elektrik üretebilen muhteşem teknolojiyi şimdi dünyanın dört bir yanına ulaştırıyor. Her arazide dağda bayırda kullanılabilen elektrikli bisiklet farklı ve konforlu bir deneyim sağlıyor.

Dünyanın ilk elektrikli çocuk bisikleti projesi Genoride yatırımcılarını arıyor - Elektrikli Araçlar Dergisi

ŞİRKET ADINA ÜRETMEYE KARAR VERDİ

Şirket adına yeni bir ürün tasarımı yapılmaya başlanırken elektrik mühendisi Gökhan Yağcı aklına kendi ürettiği bisiklet gelince kolları sıvadı. Bu deneyime tüm çocuklar ulaşsın diyerek işe Girişen mühendis Yağcı, fikri tüm dünyaya yayma kararı aldı.

Genoride bisikletler pedallı elektrik üretme mantığı ile faaliyet gösterirken bisikletlerde bulunan dişli ve zincirli mekanizmaların hiçbirisini de kullanmıyor. Genoride, pedalları ile ürettiği elektriği şirket tarafından üretilen elektrik kartları ile birlikte enerji içerisinde depolayarak bataryalardan aldığı güç ile birlikte motorlara iletmektedir.

Elektrikli Bisiklet : Elektrikli çocuk bisikleti / pedal ...

KONFORLU BİR DENEYİM SAĞLIYOR

Bisikletin elektrikli bir sistem kullanması konforlu bir sürüş deneyimi yaşatırken Genoride bisikletlerde kullanılan jeneratif sürüş teknolojisi olarak da adlandırılan bu sistem patentli bir teknoloji olarak kullanılmaktadır. Yeni bir teknoloji olması nedeniyle şirket tarafından üretilmek zorunda olan bu sistem Çin'den ya da Avrupa'dan getirilen bir sistem olmanın dışına çıkıyor. Kullanılan teknoloji dünyanın başka hiçbir yerinde bulunmazken dünyada ilk kez Türkiye'de kullanılmaya başladı. Bu kapsamda sistemin başka hiçbir yerde olmaması nedeniyle birçok parçada Türkiye'de üretilmektedir.

Ürünün elektronik kartları, yazılımı, donanımı ve mobil uygulaması da tamamen yerli ve milli imkanlarla üretilmektedir. Türkiye'deki diğer şirketlerle birlikte yani partnerlerle birlikte alınan kararlar ve deneyimler ile birlikte üretilen Genoride, şasesi, imalatlı kaynakları, milleri de dahil olmak üzere kendi atölyesinde üretilmektedir. Tüm imkanların yerli olduğu Genoride, Türkiye'ye de büyük bir gurur yaşatıyor. Ürün tamamen yerli hatta ve katma değerli olarak Türkiye'de üretiliyor. Ürün şimdilik yalnızca İngiltere'de satışı yapılan bir ürün olarak karşımıza çıkmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN