Kimse bundan kaçamayacak! Celal Şengör açıkladı: Türkiye o ülke ile birleşecek

Kimse bundan kaçamayacak! Celal Şengör açıkladı: Türkiye o ülke ile birleşecek

Kıta hareketliliği sonucunda dünyanın farklı noktalarında depremler meydana gelirken Türkiye'de de bazı noktalarda yaşanan depremler herkesi korkutuyor. Kıta hareketliliği Türkiye'yi büyük değişime sokacak. Celal Şengör açıkladı. Türkiye o şehir ile birleşecek. İşte tüm detaylar…

Türkiye'nin önde gelen isimleri arasında yer alan jeoloji profesörü Celal Şengör, dünyada görülen kıta hareketliliğini işaret ederek Türkiye'nin de yaşanan değişimlerden etkileneceğinin altını çizdi. Türkiye'nin o ülke ile komşu olacağını söyleyen Şengör, yeni düzeni açıkladı. İşte tüm detaylar…

BU SENARYODAN KAÇIŞ YOK

Gününüzde yapılan araştırmalar doğrultusunda her 600 milyon yılda bir yeni süper kıta oluşumunun ortaya çıktığını söyleyen Şengör, Türkiye'nin konumunun değişeceğini söyledi. Katıldığı bir programda yeni kıta oluşumları ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunan Celal Şengör, yeni düzenden kimsenin kaçamayacağını belirterek Dünyanın her yerinde kıtaların değişeceğinin altını çizdi.

Celal Şengör şok eden gerçeği açıkladı! Kimse bunu beklemiyordu: Kaçış yok!

Pangea adı verilen yapının yeniden oluşacağını dile getiren Şengör, yeni değişimler ile birlikte Avrupa'nın parçalanacağını ve batı Avrupa'nın bir ada haline dönüşeceğini söyledi. Amerika ve Asya kıtalarını işaret eden Şengör, çarpışma olabileceğine değindi.

TÜRKİYE'NİN YENİ KOMŞUSU OLACAK

10 milyon yıl sonrasını işaret eden Celal Şengör, yeni Pangea'dan en çok Türkiye'nin etkileneceğini söyledi. Akdeniz'in tamamen kapanacağını ve yeni bir daha kuşağa ulaşacağını ifade eden Şengör, şimdilerde bile oluşumların yaşandığını belirterek 10 milyon yıl sonra Türkiye'nin Libya ile birleşeceğini belirtti.

TÜRK DEGS paylaştı: Libya halkı, Türkiye ile birleşmek istedi

Şengör, ​​​​​​​"Mesela 10 milyon yıl sonra Libya ile öpüşüyoruz. Bugünkü hıza bak, biz gidip Libya ile birleşiyoruz. Ve yavaş yavaş Doğu Akdeniz kapanıyor." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN